fbpxSPLETNA APLIKACIJA ONLINE GORILLA

SPLETNA POSLOVNA REŠITEV

Ogled Projketa

NEKAJ OSTRANKI


Za podjetje Insu It d.o.o. smo razvili spletno aplikacijo Onlinegorilla.com. Preko te storitve uporabniki za želeno zavarovanje pridobite več ponudb različnih zavarovalnic, jih med seboj primerjate in izberete najustreznejšo za vaše potrebe. Omogoča vam jasen pregled nad posameznimi kritji, ki z mnogimi pogojevanji v drobnem tekstu velikokrat zavarovancu ob samem uveljavljanju police povzročajo sive lase.

Z uporabo spletne storitve OnlineGorilla boste tako brezplačno:

  • Hitro in enostavno oddali vaše povpraševanje po zavarovanju,
  • Pridobili ponudbe različnih zavarovalnic v pregledni obliki,
  • Videli, kaj posamezna ponudba zavarovalnice vsebuje,
  • Posledično privarčevali veliko časa in velikokrat tudi denarja.

Onlinegorilla by Positiva
Onlinegorilla by Positiva 2
Onlinegorilla by Positiva 3

O PROJEKTU

In kako sploh deluje aplikacija OnlineGorilla.com?

Najprej s pametnim telefonom poslikate iztekajočo se oz. obstoječo polico in jo skupaj s svojim e-naslovom in številko mobilnega telefona pošljete preko spletnega obrazca, ki ga najdete na OnlineGorilla.com. Tam jim lahko zaupate tudi svoje morebitne želje po spremembah kritij na polici, ki jih bo zavarovalni agent upošteval pri pripravi ponudb.

Če zavarovanje sklepate prvič, jim namesto iztekajoče se police pošljite fotografijo dokumenta, iz katerega so razvidni ključni podatki potrebni za sklenitev police (prometno dovoljenje, kupoprodajna pogodba, oglas,…) in navedite svoje zahteve glede kritij. Ko prejmejo vaše povpraševanje, vas preko e-sporočila in sms-a zaprosijo še za potrditev identitete, potem pa se lotijo iskanja ponudb za vas.

Naslednji delovni dan vam preko e-pošte in sms-a pošljejo povezavo, na kateri vas že čakajo ponudbe različnih zavarovalnic. Te so razvrščene po premijah, z ožjim izborom in primerjavo vsaj dveh pa si temeljito lahko pregledate vsa kritja in izberete najboljšo.

Po vaši potrditvi izbrane ponudbe vas bo v najkrajšem možnem roku poklicala zavarovalna agencija, ki je to ponudbo izdelala in se z vami dogovorila glede prevzema originalne zavarovalne police ter plačila.

S tem bo vaše zavarovanje sklenjeno, vi pa brezskrbno na poteh svojega življenja. Čez leto dni, preden se vaše zavarovanje izteče, pa boste preko OnlineGorille avtomatsko prejeli nove ponudbe zavarovanj.

Aplikacija je narejena s PHP in Laravel frameworkom. Soap servis se uporablja za dvosmerno komunikacijo med OnlineGorillo in portalom Pametna Nabava (portal podjetja v katerem se vnašajo pondbe in kritja).

Vabljeni torej k ogledu storitve OnlineGorilla, preizkusite Gorillo in pridobite ponudbo za najugodnejše zavarovanje na spletu.


ZAČNIMO PROJEKT