Predstavitev Positive

Podjetje Positiva je hitro rastoče visoko tehnološko podjetje, ki povezuje kreativnost s programskimi orodji. Bogate izkušnje s področja klasičnega tržnega komuniciranja združujemo z razvojem digitalnih orodij v optimalen splet komunikacijskih rešitev za naše naročnike.

Positiva se ukvarja z izdelavo spletnih strani, portalov in trgovin, mobilnih, spletnih in poslovnih aplikacij ter snovanjem in izvedbo komunikacijskih strategij in oglaševalskih kampanj.

Positiva postaja z jasno razvojno strategijo in močno ekipo strokovnjakov eno izmed vodilnih podjetji na področju razvoja informacijskih sistemov. Naše poslanstvo je vzpostavljanje in upravljanje celovitih informacijskih sistemov. Stranka in njeni poslovni cilji ter izzivi pa so vselej v središču našega svetovanja in dela. Strankam pomagamo do najbolj optimalnih rešitev, saj je naš cilj kakovostna rešitev in dolgoročen partnerski odnos.


Positiva je poleg rednega razvoja ter podpore strankam na področju založništva razvila sistem za spletno prodajo elektronskih knjig, ki so zaščitene pred uporabo na drugem računalniku ter socialno mrežo na področju turizma PlaceSpotter.com. Positiva je član NESSI Slovenia ter redni član Tehnološkega parka Ljubljana.

 

Družbeno odgovorni

Na Positivi se zavedamo družbene odgovornosti. Vključujemo jo v vodenje in poslovanje na raznih področjih našega delovanja. V odnosu do okolja, do svojih zaposlenih, partnerjev in drugih.

Več >>

{* *}