fbpx
STORITVE IN REŠITVE

Pripravljeni na vse digitalne izzive

Izdelava spletnih strani

Spletne strani, ki jih izdelamo, ponujajo odlično uporabniško izkušnjo, s tem pa izboljšajo funkcionalnost in pozitivno vplivajo na to, kako obiskovalci in stranke dojemajo vaše podjetje.

Več

Spletne poslovne rešitve

Neprestane, hitre in pogosto nepredvidljive spremembe v podjetju in njegovem poslovnem okolju, narekujejo vse večjo medsebojno konkurenčnost podjetij. Ustrezno razvita informacijska tehnologija, kamor poleg spletne strani spodajo ostale spletne poslovne rešitve, predstavljajo eno redkih priložnosti, ki jih ima podjetje na voljo za doseganje konkurenčne prednosti.

Več

DIGITALNO SPOROČANJE

Digitalno sporočanje je oblika vizualnega komuniciranja preko namenskih zaslonov,
ki prikazujejo multimedijske vsebine različnih formatov. Uporablja se za grajenje in krepitev blagovnih znamk kot tudi pospeševanje prodaje in informiranje strank.

Več

Marketing

Marketing automation, Google oglaševanje, Facebook oglaševanje, Instagram oglaševanje, Linkedin oglaševanje, TikTok oglaševanje, Twitter oglaševanje, Spotify oglaševanje, oblikovanje, copywriting in še mnogo več.

Več

Izdelava spletnih trgovin

Podjetja nenehno iščejo nove trge in nove tržne poti za svoje izdelke. Internet je postal svetoven medij, katerega število uporabnikov nenehno narašča. Prodaja je tako našla svoj nov tržni kanal, spletno trgovino, ki ima mnoge prednosti. Za izgradnjo spletnih trgovin uporabljamo Magento in WooCommerce platformi.

Več

Izdelava mobilnih aplikacij

Pri Positivi smo strokovnjaki za hibridne mobilne aplikacije. Uporabljamo: PhoneGap/Apache Cordova, Framework7 in Ionic framework platforme.

Več

E-RAZPISI

Optimizirajte izvedbo javnih razpisov in pozivov. Z uporabo aplikacije E-razpisi racionalizirajte stroške, skrajšajte čas izvedbe ter si zagotovite transparentnost razpisa.

Več

IZDELAVA B2B SPLETNIH TRGOVIN

B2B stranke danes od svojih prodajalcev želijo prvovrstno in gladko izkušnjo: pričakujejo hiter in enostaven nakup, neprekinjene možnosti nakupovanja ter udobje.

Več

Izdelava poslovnih aplikacij

Če vaše podjetje porabi preveč časa in energije za določene poslovne procese, potem potrebujete programsko opremo s katero boste optimizirali, pospešili, predvsem pa izboljšali in poenostavili posamezne poslovne procese oz. celotno poslovanje.

Več

SEO optimizacija

Optimizacija spletnih strani omogoča, da bo vaša spletna stran vidna spletnim obiskovalcem, ko bodo ti na spletnih iskalnikih iskali izdelke oziroma storitve, ki jih ponujate.

Več

ELEKTRONSKE CENOVKE

Tehnologija prikaza E-ink je idealna za elektronske cenovke na policah trgovin, saj omogoča izredno nizko porabo energije, zelo široke kote gledanja, mono ali 3-barvne možnosti ter bralnost podobno papirju v vseh svetlobnih pogojih.

Več

IZDELAVA INTRANET PORTALOV

Brezhibno se povežite, učinkovito sodelujte in zgradite močnejšo ekipo.

VečZačnimo vaš projekt

Naša ekipa izkušenih strokovnjakov se vam bo maksimalno posvetila, tako bomo skupaj dosegli in presegli vaše cilje.

ZAČNIMO PROJEKT

Oglejte si naš portfolio

Vabljeni k ogledu nekaj naših izpostavljenih projektov na katere smo še posebno ponosni.


PORTFOLIO

ZAČNIMO PROJEKT