fbpx
MARKETING

Izstopite iz množice

Marketing automation

Marketing automation (avtomatizacija trženja-marketinga) vaše marketinško in prodajno osebje osvobodi ponavljajočih se nalog ter vam pomaga pri povečanju prodaje. In kar je najbolje, vse to lahko opravi samodejno.

Več

Facebook oglaševanje

Facebook je najpopularnejše družbeno omrežje na svetu. Uporablja ga več kot milijarda ljudi, med njimi tudi več kot milijon Slovencev. Vse to omogoča izjemno učinkovito spletno promocijo.

Več

Youtube oglaševanje

Youtube je najbolj obiskana spletna stran na svetu. S pomočjo oglaševanja tako lahko dosežete uporabnike v Sloveniji ali po celem svetu.

Več

Celotna Grafična Podoba

Vizualna privlačnost vašega podjetja izrednega pomena. Naši izkušeni oblikovalci bodo poskrbeli, da bo ime vaše blagovne razpoznavno in izstopajoče.

Več

Instagram oglaševanje

Instagram je družbeno omrežje, kjer lahko s privlačno vizualno promocijo dosežete fantastične rezultate. Uporabnike pa lahko z oglasi pripeljete tudi neposredno na vašo spletno stran.

Več

Google search oglaševanje

Nagovorite kupce, ko so med nakupnim procesom in aktivno iščejo produkte ali storitve, ki jih ponujate.

Več

Copywriting

Pri Positivi znamo identificirati, česa si potencialni kupci vašega izdelka ali storitve želijo in na katera čustva moramo zaigrati. Z izbranim besediščem bomo na najbolj optimalen način pripravili vaše kupce do nakupa.

Več

Tutorial

V eni uri vas popeljemo skozi osnove internetnega marketinga. Tako boste polni novega znanja sami sposobni kreirati oglase na vseh najpomembnejših platformah.

Več

TikTok oglaševanje

Najnovejši hit med družbenimi omrežji, ki je obnorel mlajše generacije.

Linkedin oglaševanje

LinkedIn je okno v svet podjetnikom iz vsega sveta. Preko največjega spletnega poslovnega portala lahko izvajate najučinkovitejšo B2B promocijo.

Več

Google display network oglaševanje

Googlovo prikazno omrežje je najučinkovitejša pot do povečanja prepoznavnosti vaše blagovne znamke. Na milijone spletnih strani omogoča umestitev vaših oglasov v obliki privlačnih slikovnih pasic.

Več

Reddit oglaševanje

Največji forum na svetu o vsem in za vsakogar. Obiskovalce Reddita pa lahko z oglasi pripeljete tudi neposredno na vašo spletno stran.

Več

Spotify oglaševanje

Glasba in podcasti za vse generacije in vsakogar.

Twitter oglaševanje

Twitter je družbeno omrežje, ki temelji na t. i. mikrobloganju, kjer ljudje komunicirajo preko kratkih sporočil, imenovanih tviti.
Začnimo vaš projekt

Naša ekipa izkušenih strokovnjakov se vam bo maksimalno posvetila, tako bomo skupaj dosegli in presegli vaše cilje.

ZAČNIMO PROJEKT

Oglejte si naš portfolio

Vabljeni k ogledu nekaj naših izpostavljenih projektov na katere smo še posebno ponosni.


PORTFOLIO

ZAČNIMO PROJEKT