fbpx
POSITIVNE DIGITALNE REŠITVE

Vstopite v naš svet, v svet Positivcev, naprej in gor
Predstavitev Positive

Podjetje Positiva je hitro rastoče visoko tehnološko podjetje, ki povezuje kreativnost s programskimi orodji. Bogate izkušnje s področja klasičnega tržnega komuniciranja združujemo z razvojem digitalnih orodij v optimalen splet komunikacijskih rešitev za naše naročnike.

Positiva se ukvarja z izdelavo spletnih strani, portalov in trgovin, mobilnih, spletnih in poslovnih aplikacij ter snovanjem in izvedbo komunikacijskih strategij in oglaševalskih kampanj.

Positiva postaja z jasno razvojno strategijo in močno ekipo strokovnjakov eno izmed vodilnih podjetji na področju razvoja informacijskih sistemov. Naše poslanstvo je vzpostavljanje in upravljanje celovitih informacijskih sistemov. Stranka in njeni poslovni cilji ter izzivi pa so vselej v središču našega svetovanja in dela. Strankam pomagamo do najbolj optimalnih rešitev, saj je naš cilj kakovostna rešitev in dolgoročen partnerski odnos.

Positiva je poleg rednega razvoja ter podpore strankam na področju založništva razvila sistem za spletno prodajo elektronskih knjig, ki so zaščitene pred uporabo na drugem računalniku ter socialno mrežo na področju turizma – PlaceSpotter. Positiva je redni član Tehnološkega parka Ljubljana.


O nas positiva rešitve

Vizija in cilj

Vizija podjetja Positiva je, da se z visoko kakovostnimi spletnimi rešitvami pozicioniramo med najboljše in najbolj iskane ponudnike spletnih poslovnih rešitev ter spletnih storitev v Sloveniji.

Z integracijo klasičnih komunikacijskih orodij in digitalnih rešitev bomo ustvarjali konkurenčno prednost za naše domače in tuje naročnike.

Pričakujte nič manj kot popolnost

Naša glavna prednost je skrbno načrtovana priprava vsakega projekta in tim, ki stranki zagotovi odlično spletno rešitev in podporo.


Uporabljene tehnologije

Tehnologije, ki jih uporabljamo, so odvisne od ambicij in poslovnih ciljev naših strank. Znanje in izkušnje pri razvoju rešitev imamo tako na področju programskih jezikov ter platform komercialno usmerjenih ponudnikov kot tudi na odprtokodnih infrastrukturah, npr.:

Programski jeziki: HTML, Javascript, PHP, .NET, FoxPro, Objective-C
Intranet rešitve: SharePoint
CMSji: Concrete, WordPress, Positiva CMS
Baze: MS SQL Server, Oracle, PostgreSQL, MySQL
Operacijski sistemi: Windows, LinuxDružbena odgovornost

Naše poslanstvo je ustvarjati pozitivne IT rešitve prihodnosti. V tem duhu podpiramo projekte, ki pozitivno vplivajo na prihodnost celotne družbe.

S svojim znanjem želimo podpreti in sodelovati pri tistih projektih, ki vplivajo na bogatejše in kakovostnejše življenje socialno izključenih skupin.Naš proces


Planiranje

Razumevanje strankinih želja je ključno za uspešno načrtovanje projekta.

1

Design

Ustvarili bomo lepo in cenovno dostopno obliko za vaš projekt.

2

Produkcija

Po uspešnem testiranju je rešitev dostavljena stranki. In uporaba se lahko prične.

4

Vzdrževanje

Pomemben korak, ki zagotavlja, da vaša rešitev ves čas deluje učinkovito in nemoteno.

5

NAŠE VODSTVO


Andrej Železnik

Andrej Železnik

Direktor in lastnik
Miha Bernik

Miha Bernik

IT specialist in lastnik
Simon Jarm

Simon Jarm

Vodja razvoja in lastnik

NAŠA EKIPA[rev_slider_vc alias=”easy-design-rev-slider1″]


Začnimo
vaš projekt


Vsaki stranki se posvetimo 100 odstotno. Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli najbolj optimalno rešitev za vaš posel, skupaj bomo ustvarili nekaj čudovitega.


ZAČNIMO PROJEKT

Oglejte si naš portfolio

Vabljeni k ogledu nekaj naših izpostavljenih projektov na katere smo še posebno ponosni.


PORTFOLIO

ZAČNIMO PROJEKT