fbpx
ELEKTRONSKE CENOVKE
Poenostavite poslovne procese


elektronske cenovke positiva

Electronic Shelf Label (ESL), po naše E-cenovka, elektronska cenovka ali E-etiketa je način prikaza cen in dodatnih informacij s tehnologijo E-ink.

Tehnologija prikaza E-ink je idealna za elektronske cenovke na policah trgovin, saj omogoča izredno nizko porabo energije, zelo široke kote gledanja, mono ali 3-barvne možnosti ter bralnost podobno papirju v vseh svetlobnih pogojih.

Elektronske etikete na policah tako trgovcem ponujajo možnost, da hitro in učinkovito brezžično posodabljajo vsebine, ne da bi morali natisniti etikete na papir in jih zamenjati ročno.


Prednosti elektronskih cenovk

Po raziskavi Planetretaila 80% vprašanih kupcev meni, da je cena najpomembnejši dejavnik pri nakupu v trgovini. Zatorej je bolje, da je le ta točna.

Akcije so vseprisotne, včasih imamo prav vsi občutek, da so akcije na izdelek skorajda že vsak dan. Imamo občutek, da je cel svet v AKCIJI. Vsemu temu pa je težko slediti, ko prilagoditve cen zahtevajo ročno spreminjanje papirnatih cenovk.

Konvencionalni trgovci na drobno imajo ogromno dela s tem, da uskladijo spremembe cen na svojih spletnih straneh s cenami, ki so v prodajalni. Kupci se vse bolj sprehajajo med digitalnimi in fizičnimi kanali, pri čemer pa pričakujejo, da bodo cene izdelkov in informacije skladne, da ne bo prihajalo do anomalij.

Zagotavljanje te tekoče nakupovalne izkušnje pa je nemogoče, če so prikazane cene drugačne. In ravno zato, je lahko samodejno prilagajanje cen zelo koristno za nakupovalno izkušnjo.

 


Positivine elektronske cenovke

Positiva sodeluje s podjetjema SES-imagotag in S&K Solutions GmbH.

V kolikor vas zanima posodobitev vaših poslovalnic nas kontaktirajte na info@positiva.si, predstavili vam bomo velik izbor modelov različnih velikosti: od 48.0 × 36.6 mm do 218.3 x 265.8 mm.

Predstavili vam bomo tudi privlačno easy to use drag and drop programsko rešitev, ki vam omogoča centralno spreminjanje cen na policah vseh vaših poslovalnic.

Prav tako pa ponujamo tudi zanesljiv in varen sistem za pritrditev in montažo.


Začnimo
vaš projekt


Vsaki stranki se posvetimo 100 odstotno. Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli najbolj optimalno rešitev za vaš posel, skupaj bomo ustvarili nekaj čudovitega.


ZAČNIMO PROJEKT

Oglejte si naš portfolio

Vabljeni k ogledu nekaj naših izpostavljenih projektov na katere smo še posebno ponosni.


PORTFOLIO