fbpx
IZDELAVA SPLETNIH TRGOVIN

Ustvarite in razširite podjetje na spletu
Razumemo posel in spletno prodajo


Positiva_ICO_SpletnaTrgovina_02


Vsake spletne trgovine se v podjetju Positiva lotimo skupaj z naročnikom. Analiziramo vrste izdelkov, ki jih želi imeti v spletni trgovini glede na lastnosti, izdelčnih skupin. Skupaj dorečemo sistem izdelčnih šifer in vnos posameznih izdelkov, kjer se namesto vpisovanja tekstov zbirajo podatki glede na prednastavljen nabor izdelčnih skupin. Takšen način strukturiranih podatkov omogoča uporabniku lažji način iskanja želenega izdelka preko naprednih iskalnikov. Izdelku omogočimo pripenjanje ene ali več slik, ki ponazarjajo izdelek, v različnih dimenzijah, ki se kreirajo avtomatično.

Spletna trgovina je lahko glavni prodajni kanal, zaradi katerega vaše podjetje raste. Ključno je, da za izdelavo vaše spletne trgovine izberete partnerja, ki razume tako vaše potrebe kot tudi potrebe vaših kupcev. Zaupajte nam svoje želje, potrebe in ideje, mi pa vam bomo najprej svetovali in nato tudi izvedli najbolj optimalno rešitev.


Prednosti spletne trgovine

Podjetja nenehno iščejo nove trge in nove tržne poti za svoje izdelke. Internet je postal svetoven medij, katerega število uporabnikov nenehno narašča. Prodaja je tako našla svoj nov tržni kanal, spletno trgovino, ki ima mnoge prednosti:


Spletna trgovina, ki deluje 24ur na dan

Stroški spletne trgovine so zanemarljivi v primerjavi s klasično trgovino

Nižji stroški obratovanja internetne trgovine in s tem posledično nižje cene

Spremljanje aktivnosti in popularnosti izdelkov

Pospeševanje prodaje v obstoječih (fizičnih) trgovinah preko marketinških akcij

Možnost poslovnih analiz in statistike

Več artiklov, širši asortiman v trgovini

Lažji pregled in ažuriranje podatkov o izdelkih, asortimanom spletne trgovine

Upravljanje s podatki v internetni trgovini od koderkoli, kadarkoli

Več kakovostnejših informacij o izdelkih

Informacijska podpora prodaji v obstoječih trgovinah

Mnoge ostale prednosti, ki jih ima izdelava spletne trgovine


Značilnosti izdelave spletne trgovine

Positiva_ICO_SpletnaTrgovina_03


Izdelava spletne trgovine oz. izdelava spletnih strani za prodajo, je projekt, ki zahteva znanja na različnih področjih, če želimo ustvariti kakovostno spletno trgovino. Prav zato vam v podjetju nudimo celovito podporo pri postavitvi spletne trgovine. Majhna ali velika trgovina, veliko ali malo izdelkov, dizajn je vedno vrhunski. Ponujamo pripravljene dizajne in individualno oblikovanje z oblikovalcem.

Z odločitvijo za naš sistem je varnost vas in vaših podatkov, ter obenem podatkov vaših strank na prvem mestu. Zaradi zaprtega sistema, je nepooblaščena možnost dostopa do podatkov onemogočena. Skladni smo tudi z regulativo o varovanju osebnih podatkov GDPR. Hkrati varnost podatkov še dodatno povečamo s kriptirano povezavo SSL, ki jo uporabljamo za delovanje sistema. Ostale značilnosti naših trgovin so:


Enostavno upravljanje s spletno trgovino od koderkoli, brez dodatnih potrebnih programskih rešitev le spletni brskalnik

Povezljivost trgovine z obstoječimi sistemi podjetja (prodajnimi, blagajniškimi programi)

Modularna zasnova spletne trgovine za lažje nadgrajevane avtomatsko ažuriranje določenih podatkov, RSS izvozi spletnih vsebin, HTML predloge

Večvalutni sistem preračunavanje valut (pripravjeno za dvojne cene in € evro)

Možnost dvojnih cen (akcijskih, navadnih) in posebnih cen (za posamezne skupine uporabnikov)

Preprosto dodajanje in upravljanje z izdelki Internet trgovine z zunanje trgovine

Samostojno upravljanje celotne spletne trgovine (dodajanje skupin izdelkov, povezav med izdelki, mreženje kategorij)

Sodobna nakupovalna košarica (možnost spletnega nakupa z ali brez prijave)

Možna analiza nakupovanja in statistika dogajanja

Arhiviranje vseh nakupov in nastavitev uporabnikov Internetne trgovine

Možnost varnega plačevanja s kreditno kartico ali preko sistema eMoneta

Nakupovanje z varnim SSL 128-bitnim certifikatom

Visoka stopnja varovanja osebnih podatkov in varnosti nakupov.Kaj pa varnost nakupovanja v spletni trgovini

Varnost nakupovanja v internet trgovini je ena izmed zelo povdarjenih komponent projekta izdelava spletne trgovine. Kakovostna spletna trgovina nudi visoko stopnjo zaščite na različnih nivojih. Nakupovanje v spletni trgovini je tako zagotovljeno preprosto in varno.


Positiva_ICO_SpletnaTrgovina_01


Vsi sistemi zaščite pa vseeno ne morejo zagotavljati 100% zaščite. Vendar pa to ne pomeni, da nakup v spletni trgovini ni varen oz. so možne zlorabe. Za primerjavo vzemimo varnost v klasični prodajalni. Tudi tam, čeprav imate najsodobnejše sisteme se še vedno najdejo načini, da je določeno blago mogoče ukrasti. In če analiziramo, koliko “goljufij” prihaja v sodobnih klasičnih trgovinah ter primerjamo s številom “guljufij” preko spletne trgovine, ugotovimo, da je število guljufij preko spletne trgovine zanemarljivo majhno. Nakupovanje v spletni trgovini je varno. Tako za potrošnike, kot tudi prodajalce.Povezljivost z računovodskimi sistemi (ERP)

Spletena trgovina je povezljiva z nekaterimi ERP-sistemi v Sloveniji, kot so MS Dynamics Navision, Saop, Vasco, Pantheon, Birokrat in Naturalis. Trgovino lahko povežemo tudi z vašim ERP sistemom.


Uporabljene tehnologije

Pri Positivi za izgradnjo spletnih trgovin uporabljamo trenutno najbolj uporabne in razširjene platforme: Magento in WooCommerce.
Začnimo
vaš projekt


Vsaki stranki se posvetimo 100 odstotno. Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli najbolj optimalno rešitev za vaš posel, skupaj bomo ustvarili nekaj čudovitega.


ZAČNIMO PROJEKT

Oglejte si naš portfolio

Vabljeni k ogledu nekaj naših izpostavljenih projektov na katere smo še posebno ponosni.


PORTFOLIO

ZAČNIMO PROJEKT