fbpx
IZDELAVA POSLOVNIH APLIKACIJ

Prihajamo nasproti podjetnim vizionarjem
ker Razumemo posel


Positiva_ICO_PoslovneAplikacije_01


Podjetje Positiva za stranke razvija programsko opremo in poslovne aplikacije po naročilu. Če vaše podjetje porabi preveč časa in energije za določene poslovne procese, potem potrebujete programsko opremo s katero boste optimizirali, pospešili, predvsem pa izboljšali in poenostavili posamezne poslovne procese oz. celotno poslovanje.

Specializirali smo se za reševanje specifičnih problemov, ki jih imajo podjetja pri svojem poslovanju in za njihovo reševanje še ne obstajajo komercialne računalniške rešitve.


nekaj referenc

Izdelujemo tako namizne aplikacije za različne operacijske sisteme kot tudi spletne aplikacije prilagojene vsem večjim in najnovejšim spletnim brskalnikom:


Positiva CRM

Positiva CRM je rešitev za delo s strankami, ki zagotavlja orodja in sposobnosti, ki so potrebne za ustvarjanje in enostavno vzdrževanje odnosov s strankami, od prvega kontakta do nakupa in poprodajnih aktivnosti. Omogoča pripravo in hrambo različnih dokumentov od ponudb, delovnih nalogov, pogodb do poročil o izvedbi storitve. Aplikacija prav tako vključuje mehanizme za elektronsko komunikacijo s strankami. Vgrajen je tudi interaktiven zemljevid z lokacijami vseh strank ter možnostjo optimalnega organiziranja poti za obisk vaših strank. Outlook vtičnik omogoča neposreden prenos komunikacije opravljene preko E-poštnega klienta v PositivaCRM aplikacijo.


Positiva_ICO_PoslovneAplikacije_CRMPositiva Pravna pisarna

Positiva_ICO_PoslovneAplikacije_Pravo


Program Positiva Pravna pisarna  je namenjen poslovanju in evidenci v pravnih in notarskih pisarnah, ki podpira tako sistem fakturiranja kot spremljanja posamezne stranke. Z enim vnosom podatkov o stranki, omogoča sistem izpis računa, vnos v knjigo izdanih računov in evidenco za obračun DDV. Poleg tega omogoča tudi vzporedno računovodsko evidenco, različne izpise, ki so potrebni za kontrolo poslovanja. Positiva Pravna pisarna omogoča tudi sistem za zaklep – zaposleni se lahko prijavijo v sistem preko svojega gesla, kar omogoča tako varnost kot preglednost.


Positiva Salon

Program Positiva Salon je namenjen poslovanju in evidenci v kozmetičnih in frizerskih salonih, ki podpira sistem rezervacij terminov posameznih strank. Z enim vnosom podatkov o stranki, omogoča sistem izpis računa, vnos v knjigo izdanih računov in evidenco za obračun DDV. Poleg tega omogoča vzporedno računovodsko evidenco, različne izpise, ki so potrebni za kontrolo poslovanja. Positiva Salon omogoča sistem za zaklep – zaposleni se lahko prijavijo v sistem preko svojega gesla, kar omogoča tako varnost kot preglednost.


Positiva_ICO_PoslovneAplikacije_SalonPositiva bar


Positiva_ICO_PoslovneAplikacije_Bar


Program Positiva Bar je namenjen materialnemu in skladiščnemu poslovanju. Positiva Bar omogoča vse evidence in prodajo poljubnega števila izdelkov ali storitev in vsebuje vse potrebne evidence in funkcije, ki so potrebne za fakturiranje. Strankam omogoča izdelavo izpisov, analiz, preglednic in evidenc, ki so potrebne za spremljanje poslovanja, poslovnega rezultata in računovodskih evidenc. Program odlikuje enkraten vnos podatkov, saj se ob, npr izdelavi računa v ozadju avtomatsko kreira knjiga izdanih računov in evidenc za DDV. Positiva Bar omogoča tudi sistem za zaklep – zaposleni se lahko prijavijo v sistem preko svojega gesla, kar omogoča tako varnost kot preglednost.


Uporabljene tehnologije

Pri Positivi za izgradnjo poslovnih aplikacij uporabljamo Microsoftovo tehnologijo .NET.
Začnimo
vaš projekt


Vsaki stranki se posvetimo 100 odstotno. Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli najbolj optimalno rešitev za vaš posel, skupaj bomo ustvarili nekaj čudovitega.


ZAČNIMO PROJEKT

Oglejte si naš portfolio

Vabljeni k ogledu nekaj naših izpostavljenih projektov na katere smo še posebno ponosni.


PORTFOLIO

ZAČNIMO PROJEKT