fbpx
IZDELAVA MOBILNIH APLIKACIJ

Uresničimo vašo vizijo
VAŠ NASLEDNJI KORAK K POSLOVNI ODLIČNOSTI


Positiva_ICO_MobilneAplikacije_02


Posebno pozornost namenjamo razvoju naprednih mobilnih aplikacij in poslovno informacijskih rešitev. V času hitrih sprememb se svetovi mobilnih, spletnih in drugih komunikacijskih poti vse bolj prepletajo. Mobilne naprave predstavljajo pomemben del informacijske tehnologije. Zato je pomembno, da so spletne in mobilne rešitve povezljive z vašim informacijskim sistemom. Pri implementaciji spletnih in mobilnih rešitev uporabljamo tehnološko varne mehanizme, ki zagotavljajo varnost delovanja rešitev in podatkov.


Naša Specialiteta

Pri Positivi smo strokovnjaki za hibridne mobilne aplikacije. Hibridna aplikacija je v svoji esenci spletna aplikacija, vendar je vključena v »lahek kontejner« nativne aplikacije, ki ji omogoča, da koristi določene funkcionalnosti nativne platforme in dostopa do strojne opreme naprave (kamera, koledar, push notifications, geste po zaslonu …), do katerih spletne aplikacije praviloma nimajo dostopa.


Največja prednost hibridne aplikacije je, da potrebujete samo eno različico aplikacije. Ni potrebe po oblikovanju, razvoju in vzdrževanju ločenih različic aplikacije, ki se bodo izvajale na eni ali drugi platformi (iOS in Android). Posledično se drastično zmanjšata tudi čas in strošek razvoja. Kljub temu pa boste še vedno dobili aplikacijo, ki bo uporabnikom nudila tekoč in nativen občutek uporabe.


Positiva_ICO_MobilneAplikacije_03
Zakaj vaše podjetje potrebuje mobilno aplikacijo


Positiva_ICO_MobilneAplikacije_01Bodite svojim strankam vidni 24/7

Zgradite blagovno znamko in prepoznavnost

Negujte zvestobo strank

Ustvarite direktni marketinški kanal

Zagotovite svojim strankam vrednost

Izboljšajte sodelovanje s strankami

Izstopajte

S poslovno mobilno aplikacijo povežite svoje zaposlene in optimizirajte poslovne procese

Možna analiza in statistika dogajanjaUPORABLJENE TEHNOLOGIJE

Positiva_ICO_MobilneAplikacije_Ionic


Ionic framework

Odprtokodni spletni framework z dodanima koristnima komponentama: Bootstrap 3 in AngularJS. Zasnovan je izključno za razvoj hibridnih aplikacij, uporablja HTML, CSS in JavaScript.


Positiva_ICO_MobilneAplikacije_PhoneGap


PhoneGap / Apache Cordova

Spletni framework in razvojna platforma, ki je opremljena z APIji JavaScripta, ki hibridni aplikaciji omogoča dostop do strojne opreme na ravni naprave, kot so fotoaparat, vibra, zaslon na dotik itd.


Positiva_ICO_MobilneAplikacije_FW7


Framework7

Odprtokodni spletni framework, ki omogoča delo s HTML, CSS in JavaScriptom. Deluje v kombinaciji s PhoneGap/Apache Cordova ali Framework7.Positiva_ICO_MobilneAplikacije_Android


Nativne Android aplikacije

Za popolno izkoriščenost Android naprav ter najboljšo možno uporabniško izkušnjo nudimo tudi razvoj native mobilnih aplikacij.


Positiva_ICO_MobilneAplikacije_Apple


Nativne IOS aplikacije

Za popolno izkoriščenost iPad in iPhone naprav ter najboljšo možno uporabniško izkušnjo nudimo tudi razvoj native mobilnih aplikacij.

Začnimo
vaš projekt


Vsaki stranki se posvetimo 100 odstotno. Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli najbolj optimalno rešitev za vaš posel, skupaj bomo ustvarili nekaj čudovitega.


ZAČNIMO PROJEKT

Oglejte si naš portfolio

Vabljeni k ogledu nekaj naših izpostavljenih projektov na katere smo še posebno ponosni.


PORTFOLIO

ZAČNIMO PROJEKT