fbpx
IZDELAVA SPLETNIH STRANI

Digitalna rešitev kot si jo zamislite
Kvalitetna spletna prisotnost je danes obveznaNašim strankam svetujemo in utemeljimo, da zgolj spletno mesto in spletna stran še ni dovolj. Stranka mora poskrbeti tudi za prepoznavnost in kakovost. Stranke spodbujamo, da poleg investicij v kakovost in izgled svojih prodajnih salonov in drugih prodajnih mest, investirajo tudi v spletno mesto, ki vedno bolj pripomore k vtisu uporabnika, zvestobi stalne stranke in privlačnosti za potencialnega kupca.

Oblikovno in tehnično dovršena spletna stran je za podjetje ključnega pomena. Vse spletne strani, ki jih izdelamo pri Positivi, so narejene v responsive načinu, kar v praski pomeni, da izgledajo odlično na vsaki napravi.


Prednosti spletne strani

Spletna stran je postala nuja za podjetja. Kakovostna spletna stran pa je konkurenčna prednost, saj le ta sporoča prvi vtis o podjetju. Oblikovanje, design, vsebina in celostna zasnova so lahko vidne neskončno mnogo potencialnim strankam. Nadalje pa navajamo še nekaj prednosti spletnih strani:


Trajanje spletnih strani - oglaševanje na spletnih straneh ni omejeno. Spletne strani ostajajo, medtem, ko ostali mediji niso aktivni,

Velikost spletnih strani - podpira velike količine podatkov, slik, videoposnetkov. Izdelava spletnih strani je stroškovno najbolj racionalna rešitev,

Aktualnost spletnih strani - omogoča preprosto urejanje vsebine preko CMS sistema,

Cenovna konkurenčnost - izdelava spletne strani je dokazano najcenejši način promocije ob pravilnem pristopu,

Vpliv na podjetje - izdelava spletnih strani pri kakovostni zasnovi ima pozitiven vpliv na podjetje. Ta vpliv se jasno vidi iz analize vplivov spletnih strani na poslovanje podjetja,

Utrjevanje blagovne znamke - Izdelava spletne strani nudi promocijo in utrjevanja blagovne znamke. Pomembno je, da je izdelava spletne strani sodobna in v skladu s celostno grafično podobo.


Uredniški sistem

Vsaki internetni strani je priložen Uredniški sistem (CMS). Uredniški sistem je sistem za upravljanje s strukturo in vsebinami spletnih strani. Njegova modularna zasnova in odprta arhitektura omogoča prilagoditev vsakršnim vsebinskim in funkcionalnim potrebam naših naročnikov.Uredniški sistem deluje na spletu, tako da lahko uredniki urejajo vsebino kjerkoli, samo da imajo dostop do interneta.

Positiva_ICO_SpletnaStran_01


Uporabljene Tehnologije

Pri Positivi za izgradnjo vaše popolne spletne strani uporabljamo Concrete in WordPress platformi. Obe platformi sta globalno razširjeni, okoli njiju pa se je razvila tudi ogromna razvijlska skupnost, kar zagotavlja nenhne izboljšave in neidvisnost od samo enega ponudnika.

Začnimo
vaš projekt


Vsaki stranki se posvetimo 100 odstotno. Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli najbolj optimalno rešitev za vaš posel, skupaj bomo ustvarili nekaj čudovitega.


ZAČNIMO PROJEKT

Oglejte si naš portfolio

Vabljeni k ogledu nekaj naših izpostavljenih projektov na katere smo še posebno ponosni.


PORTFOLIO

ZAČNIMO PROJEKT