fbpx
WATCHGUARD PRODUKTI IN REŠITVE

P(o)stanite varni na spletu
Nekateri imajo hekerje za grožnjo, WatchGuard jih pohrusta za malo malico


hacker

Grožnje vašemu omrežju lahko pridejo od koderkoli in kadarkoli. Lahko vas spravijo na kolena, še preden se sploh zaveste, da so vas napadli. Če jih želite preprečiti, potrebujete varnostno rešitev za omrežja, ki je v sami špici. In ta rešitev se imenuje WatchGuard.

WatchGuard je zasnovan edinstveno kot najpametnejša, najhitrejša in najmočnejša rešitev omrežne varnosti. Hkrati pa je WatchGuard primeren za podjetja vseh velikosti.


Varnost na najvišjem nivoju

Pri WatchGuardu verjamejo, da bi vsaka organizacija, velika ali majhna, morala imeti dostop do najbolj učinkovite varnostne tehnologije na trgu.

Njihova edinstvena večplastna arhitektura izdelkov strankam omogoča izkoristiti varnostne storitve najboljših ponudnikov na svetu. In vse to zmanjšano za stroške in kompleksnost single-point (posamičnih) rešitev.

WatchGuard_TOP


Otročje enostavno

WatchGuard_EASY

Pri WatchGuardu verjamejo, da je enostavnost ključna pri uspešnem uvajanju nove tehnologije. In kot taki, so vsi WatchGuard izdelki od začetka enostavni za konfiguracijo in namestitev. Zasnovani so tudi s poudarkom na centraliziranem upravljanju in spreminjajoči (dinamični) se politiki in upravljanju omrežja. Kljub temu je vse preprosto in enostavno za uporabo.

Varnost je zapletena, izvajanje varnosti ne bi smelo biti.


Moč

Vpeljava ene same varnostne storitve skeniranja žal ni več učinkovita strategija za varnost omrežja. Organizacije in podjetja morajo sprejeti večplastni pristop k varnosti, ko gre za zaščito njihovih omrežij. Single-point proizvajalci res lahko ponudijo hitrejši scan za eno samo varnostno tehnologijo, vendar pa je WatchGuard platforma zasnova tako, da zagotavlja najhitrejšo skeniranje z največjo močjo z vsemi vklopljenimi varnostnimi mehanizmi.

WatchGuard_Strenght


Vidnost

WatchGuard_visible

Ko govorimo o varnosti omrežja, je opaziti vedeti. In vedeti vodi v akcijo! Nagrajeno orodje WatchGuarda za opažanje groženj Dimension™ IT upravljavcem omrežja omogoča takojšnjo identifikacijo in ukrepanje pri reševanju morebitnih groženj varnosti omrežja.


Zazrt v Prihodnost

Edinstvena arhitektura izdelkov WatchGuard omogoča, da ekipa WatchGuarda hitro in enostavno doda nove inovativne storitve omrežne varnosti v njihovo ponudbo. In to počnejo mnogo hitreje od katerikoli konkurence.

Ta ista arhitektura omogoča prav tako enostavno nadgradnjo ali spreminjanje obstoječih storitev, ko se tehnologije razvijajo in najboljše prakse prav tako.

watchguard_future


WatchGuard Produkti in Rešitve

Varnostne tehnologije za zaščito proti virusom, spamom, vdori in APT si niso enake. Zato so na WatchGuard omrežne varnostne naprave vedno postavljene le najbolj zaupanja vredne rešitve na svetu.

Platforma WatchGuard je zgrajena tako, da je najhitrejša in najbolj agilna v celotni industriji.

WatchGuard požarni zidovi in brezžične dostopne točke

Watchguard_naprave

Primerjava WatchGuarda z ostalimi rešitvami

WatchGuard

 

Pokličite naše IT specialiste na (01) 620 33 13 in se pozanimajte kako lahko WatchGuard pripomore k omrežni varnosti v vašem podjetju. Obiščete nas lahko tudi v našem demo centru, kjer vam lahko v živo demonstriramo delovanje WatchGuarda.

Ali pa nas kontaktirajte preko obrazca spodaj.Začnimo
vaš projekt


Vsaki stranki se posvetimo 100 odstotno. Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli najbolj optimalno rešitev za vaš posel, skupaj bomo ustvarili nekaj čudovitega.


ZAČNIMO PROJEKT

Oglejte si naš portfolio

Vabljeni k ogledu nekaj naših izpostavljenih projektov na katere smo še posebno ponosni.


PORTFOLIO

ZAČNIMO PROJEKT