fbpx

IZDELAVA INTRANET PORTALOV

Odklenite moč internega sodelovanja

INTRANET POVEZUJE VAŠE PODJETJE OD ZNOTRAJ

positiva izdelava intranet portalov

Intranet je zasebno, varovano omrežje znotraj podjetja, ki centralizira komunikacijo, sodelovanje in upravljanje informacij, ter omogoča zaposlenim, da učinkovito dostopajo do notranjih virov, delijo znanje in izboljšujejo operativno učinkovitost.

Intranet platforma služi kot močno orodje za krepitev korporativne kulture in podpiranje poslovnih procesov v digitalni dobi.

Intranet se lahko integrira tudi z ostalimi sistemi podjetja, kot so: sistemi za upravljanje odnosov s strankami (CRM), sistemi za načrtovanje virov podjetja (ERP), sistemi za upravljanje človeških virov (HRM) itd.

Intranet lahko predstavlja ključno infrastrukturno komponento, ki omogoča, da se informacije hitro in varno delijo med zaposlenimi, ne glede na njihovo geografsko lokacijo.

Intranet krepi sodelovanje in produktivnost z združevanjem komunikacijskih orodij, upravljanjem projektov in centraliziranim dostopom do pomembnih dokumentov ter virov.

Intranet ne le, da izboljšuje notranje procese, temveč tudi pospešuje odločanje in inovacije znotraj podjetja, hkrati pa zagotavlja, da vsi člani ekip ostajajo usklajeni z vizijo in cilji podjetja.

Intranet je tako bistven za spodbujanje enotne podjetniške kulture in za ohranjanje konkurenčne prednosti v hitro spreminjajočem se poslovnem okolju.

PREDNOSTI INTRANET PORTALOV

 V današnjem hitro spreminjajočem se poslovnem svetu je ključnega pomena imeti orodja, ki ne samo povečujejo učinkovitost, ampak tudi krepijo interno sodelovanje. Intranet je vaša rešitev.

Centralizirana komunikacija: Združuje različne komunikacijske kanale na enem mestu.

Izboljšano sodelovanje: Omogoča lažje skupno delo na projektih in deljenje datotek v realnem času.

Hitrejši dostop do informacij: Zaposleni lahko hitro najdejo potrebne informacije in dokumente.

Povečanje produktivnosti: Zmanjšuje čas, potreben za iskanje informacij in komunikacijo.

Izboljšano upravljanje dokumentov: Centralizira shranjevanje dokumentov in omogoča lažje sledenje.

Podpora oddaljenemu delu: Omogoča zaposlenim, da delajo učinkovito od kjerkoli.

Personalizacija vsebin: Možnost prilagajanja informacij in novic posameznim oddelkom ali posameznikom.

Krepitev kulture podjetja: Spodbuja skupne vrednote in norme znotraj podjetja.

Izboljšano usposabljanje zaposlenih: Omogoča enostavno distribucijo učnih materialov in online izobraževanj.

Večja varnost: Zagotavlja varno komunikacijo in shranjevanje podatkov znotraj podjetja.

Enostavna prilagodljivost in razširljivost: Lahko raste in se prilagaja potrebam podjetja.

Ter mnoge ostale prednosti, ki jih ima lasten intranet portal.

ZNAČILNOSTI IZDELAVE INTRANET PORTALA

Izdelava in razvoj intranet portala zahtevata strateško načrtovanje in skrbno izvedbo.

Intranet portali niso več zgolj statične strani za objavo obvestil podjetja; so dinamične, večnamenske platforme, ki podpirajo široko paleto poslovnih procesov.

Pri odločitvi za intranet portal gre za pomembno  poslovno odločitev, ki lahko temeljito preoblikuje način, kako podjetje komunicira, sodeluje in deluje.

Vsakega projekta se lotimo po spodaj navedenih fazah:

 

Načrtovanje in strategija
  • Določitev ciljev in analiza potreb: Opredelitev ciljev portala in zbiranje podatkov o potrebah uporabnikov za usmerjanje razvoja.
  • Izbira tehnologije: Izbor ustreznih tehnoloških platform in orodij, ki ustrezajo proračunu in IT infrastrukturi podjetja.
Oblikovanje in uporabniška izkušnja
  • Wireframing in prototipiranje: Izdelava zasnove in prototipov za učinkovito navigacijo in strukturiranje informacij.
  • Oblikovanje uporabniškega vmesnika: Razvoj estetsko privlačnega in funkcionalnega vmesnika, ki odseva korporativno identiteto.
Razvoj in implementacija
  • Integracija in funkcionalnosti: Implementacija ključnih funkcij in integracija intraneta z obstoječimi poslovnimi sistemi, preverjeno z obsežnim testiranjem.
Uvajanje in usposabljanje
  • Postopno uvajanje in treningi: Postopna uvedba portala z začetnim beta testiranjem in zagotavljanje usposabljanja za zaposlene za optimalno uporabo.
Vzdrževanje in nadgradnje
  • Redno vzdrževanje in nadgradnje: Ohranjanje tehnične brezhibnosti portala z rednimi posodobitvami in prilagoditvami.
Evaluacija
  • Spremljanje in povratne informacije: Stalno ocenjevanje učinkovitosti portala in zbiranje uporabniških povratnih informacij za izboljšave.

UPORABLJENE TEHNOLOGIJE

Pri Positivi za izdelavo intranet spletnih strani uporabljamo priljubljeni sistem za upravljanje vsebin Umbraco CMS.

Zagotavljamo več vrst varnih prijav uporabniku, vključno z ADFS, Azure AD, Keycloak in klasičnim vpisom, da zagotovimo, da je dostop do vaše intranetne strani hiter in zaščiten.

Prav tako smo specializirani za integracijo z različnimi zunanjimi sistemi, kot so SAP in podobni produkti, kar omogoča brezhibno povezovanje in avtomatizacijo vaših poslovnih procesov. 

Naša rešitev omogoča modularno sestavljanje podstrani intraneta s pomočjo različnih komponent, napredno iskanje po vsebini spletnega mesta in poglobljeno iskanje po vsebini dokumentov, v kolikor so dokumenti v taki obliki, da se lahko po njih išče podatke.

Sistem omogoča različne ravni dostopa tako za uporabnike intraneta, kot za urednike, ki glede na nivo dodeljenih pravic urejajo spletno vsebino.

Začnimo
vaš projekt

Vsaki stranki se posvetimo 100 odstotno. Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli najbolj optimalno rešitev za vaš posel, skupaj bomo ustvarili nekaj čudovitega.


ZAČNIMO PROJEKT

Oglejte si naš portfolio

Vabljeni k ogledu nekaj naših izpostavljenih projektov na katere smo še posebno ponosni.

PORTFOLIO

ZAČNIMO PROJEKT