fbpx
COPYWRITING
TEKSTOPISJE, KI PREPRIČA


COPYWRITING POSITIVA REŠITVE D.O.O.

Vaš izdelek je zelo zmogljiv, tudi ponudba in cena sta zelo konkurenčni. Zakaj je kljub temu prodaja slabša od konkurence?  Odgovor je v vsebini, saj potrošnikov ne zanimajo specifikacije, temveč zgodba in njihovo doživljanje te zgodbe.

Vsak nakup, ki ga potrošniki opravimo, izpolnjuje naše želje ali rešuje težave. Z nakupom želimo doseči konkretne učinke in zadovoljiti svoje potrebe.

Pri Positivi znamo identificirati, česa si potencialni kupci vašega izdelka ali storitve želijo in na katera čustva moramo zaigrati. Z izbranim besediščem bomo na najbolj optimalen način pripravili vaše kupce do nakupa.

Izkoristite moč premišljeno izbranih besed tako v oglaševanju kot v komunikaciji na spletu!


Prednosti dovršenega tekstopisja


Vaša ponudba v najboljši luči

Kreativna zasnova

Prepoznaven ton komunikacije

Besedilo, ki pritegne

Povečanje zaupanja


Zakaj oglaševati s Positivo

Zakaj oglaševati s Positivo

  • Transparentnost: Vse naše ponudbe so popolnoma transparentne, zato že vnaprej veste, kako bo porabljen vaš denar. Enostavno berljiva poročila pa zagotavljajo, da lahko v vsakem trenutku preverite potek kampanje.
  • Po vaši meri: Nobenih splošnih ponudb. Ne glede na to, ali vas zanima le oglaševanje na enem kanalu ali priprava kompleksne strategije, za vsakega naročnika naredimo celovito analizo in pripravimo ponudbo po meri.
  • Partnerstvo: Zavedamo se, da je vaš uspeh ključ do našega uspeha. Zato si ne želimo strank, temveč dolgoročne partnerje. Skupaj bomo rasli In soustvarjali zgodbe o uspehu.Začnimo
vaš projekt


Vsaki stranki se posvetimo 100 odstotno. Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli najbolj optimalno rešitev za vaš posel, skupaj bomo ustvarili nekaj čudovitega.


ZAČNIMO PROJEKT

Oglejte si naš portfolio

Vabljeni k ogledu nekaj naših izpostavljenih projektov na katere smo še posebno ponosni.


PORTFOLIO

ZAČNIMO PROJEKT