fbpx
FACEBOOK OGLAŠEVANJE
NAJVEČJE DRUŽBENO OMREŽJE NA SVETU


FACEBOOK POSITIVA REŠITVE

Želite nagovoriti natančno tiste uporabnike, ki jih zanima barvanje las, so lastniki mačk, ali bodo v kratkem praznovali rojstni dan?  S Facebookom lahko maksimalno izkoristite svoj vložek in dosežete svoje ključne kupce!

Facebook je najpopularnejše družbeno omrežje na svetu. Uporablja ga več kot milijarda ljudi, med njimi tudi več kot milijon Slovencev. Vse to omogoča izjemno učinkovito spletno promocijo. Z oglaševanjem lahko poskrbite za občutno povečanje zanimanja za vašo blagovno znamko, ali poskrbite za učinkovito prodajo vaših izdelkov oziroma storitev. Facebook omogoča številne načine doseganja vaše ciljne skupine – uporabnike med drugim lahko ciljate glede na njihova zanimanja, družbeni status, starost in kraj bivanja. Čas je, da začnete targetirati pravilno.


prednosti facebook oglaševanja


Širok doseg

Raznolikost oglasov

Povečanje prodaje

Povečanje prepoznavnosti

Kreativno oblikovanje

Return on investment


Zakaj oglaševati s Positivo

Zakaj oglaševati s Positivo

  • Transparentnost: Vse naše ponudbe so popolnoma transparentne, zato že vnaprej veste, kako bo porabljen vaš denar. Enostavno berljiva poročila pa zagotavljajo, da lahko v vsakem trenutku preverite potek kampanje.
  • Po vaši meri: Nobenih splošnih ponudb. Ne glede na to, ali vas zanima le oglaševanje na enem kanalu ali priprava kompleksne strategije, za vsakega naročnika naredimo celovito analizo in pripravimo ponudbo po meri.
  • Partnerstvo: Zavedamo se, da je vaš uspeh ključ do našega uspeha. Zato si ne želimo strank, temveč dolgoročne partnerje. Skupaj bomo rasli In soustvarjali zgodbe o uspehu.Začnimo
vaš projekt


Vsaki stranki se posvetimo 100 odstotno. Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli najbolj optimalno rešitev za vaš posel, skupaj bomo ustvarili nekaj čudovitega.


ZAČNIMO PROJEKT

Oglejte si naš portfolio

Vabljeni k ogledu nekaj naših izpostavljenih projektov na katere smo še posebno ponosni.


PORTFOLIO

ZAČNIMO PROJEKT