fbpx
GOOGLE DISPLAY NETWORK OGLAŠEVANJE
NAJVEČJA MREŽA BANNER OGLASOV


GOOGLE OGLAŠEVANJE POSITIVA

Googlovo prikazno omrežje je najučinkovitejša pot do povečanja prepoznavnosti vaše blagovne znamke.

Na milijone spletnih strani omogoča umestitev vaših oglasov v obliki privlačnih slikovnih pasic. Že z relativno majhnimi oglaševalskimi vložki lahko poskrbimo za več sto tisoč prikazov vaših oglasov mesečno ljudem, ki so potencialni kupci vaših izdelkov oziroma storitev!


prednosti GOOGLE SEARCH oglaševanja


Povečanje prepoznavnosti

Učinkovito targetiranje

Kreativno oblikovanje

Return on investment


Zakaj oglaševati s Positivo

Zakaj oglaševati s Positivo

  • Transparentnost: Vse naše ponudbe so popolnoma transparentne, zato že vnaprej veste, kako bo porabljen vaš denar. Enostavno berljiva poročila pa zagotavljajo, da lahko v vsakem trenutku preverite potek kampanje.
  • Po vaši meri: Nobenih splošnih ponudb. Ne glede na to, ali vas zanima le oglaševanje na enem kanalu ali priprava kompleksne strategije, za vsakega naročnika naredimo celovito analizo in pripravimo ponudbo po meri.
  • Partnerstvo: Zavedamo se, da je vaš uspeh ključ do našega uspeha. Zato si ne želimo strank, temveč dolgoročne partnerje. Skupaj bomo rasli In soustvarjali zgodbe o uspehu.Začnimo
vaš projekt


Vsaki stranki se posvetimo 100 odstotno. Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli najbolj optimalno rešitev za vaš posel, skupaj bomo ustvarili nekaj čudovitega.


ZAČNIMO PROJEKT

Oglejte si naš portfolio

Vabljeni k ogledu nekaj naših izpostavljenih projektov na katere smo še posebno ponosni.


PORTFOLIO

ZAČNIMO PROJEKT