fbpx
GOOGLE SEARCH OGLAŠEVANJE
ALFA IN OMEGA INTERENTA


GOOGLE OGLAŠEVANJE POSITIVA

Nagovorite kupce, ko so med nakupnim procesom in aktivno iščejo produkte ali storitve, ki jih ponujate.

Ključ do prodajnega uspeha na spletu je oglaševanje na Google iskalniku (Google Search). S premišljenim pristopom, ki vam ga zagotovimo, lahko predstavite svojo ponudbo tistim ljudem, ki v danem trenutku iščejo ravno vaše izdelke oziroma storitve. Z oglaševanjem na iskalniku boste lahko tudi z minimalno mesečno investicijo krepko dvignili vašo prodajo in hkrati poskrbeli za povečanje prepoznavnosti vašega podjetja.


prednosti GOOGLE SEARCH oglaševanja


Pozicija na vrhu iskalnika

Velika prisotnost

Povečanje prodaje

Return on investment


Zakaj oglaševati s Positivo

Zakaj oglaševati s Positivo

  • Transparentnost: Vse naše ponudbe so popolnoma transparentne, zato že vnaprej veste, kako bo porabljen vaš denar. Enostavno berljiva poročila pa zagotavljajo, da lahko v vsakem trenutku preverite potek kampanje.
  • Po vaši meri: Nobenih splošnih ponudb. Ne glede na to, ali vas zanima le oglaševanje na enem kanalu ali priprava kompleksne strategije, za vsakega naročnika naredimo celovito analizo in pripravimo ponudbo po meri.
  • Partnerstvo: Zavedamo se, da je vaš uspeh ključ do našega uspeha. Zato si ne želimo strank, temveč dolgoročne partnerje. Skupaj bomo rasli In soustvarjali zgodbe o uspehu.Začnimo
vaš projekt


Vsaki stranki se posvetimo 100 odstotno. Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli najbolj optimalno rešitev za vaš posel, skupaj bomo ustvarili nekaj čudovitega.


ZAČNIMO PROJEKT

Oglejte si naš portfolio

Vabljeni k ogledu nekaj naših izpostavljenih projektov na katere smo še posebno ponosni.


PORTFOLIO

ZAČNIMO PROJEKT