fbpx
INSTAGRAM OGLAŠEVANJE
DOLGE NOGE, LEPE PLAŽE, MUCKE IN #FOODPORN


POSITIVA INSTAGRAM MARKETING

Instagram je družbeno omrežje, kjer lahko s privlačno vizualno promocijo dosežete fantastične rezultate.

Z oglaševanjem boste poskrbeli za drastično povečanje zanimanja za vaše izdelke oziroma storitve, uporabnike pa boste lahko z oglasi popeljali tudi neposredno na vašo spletno stran in jih prepričali k nakupu. Stopite v svet sodobne vizualne komunikacije!


prednosti INSTAGRAM oglaševanja


Raznolikost foto in video vsebin

Kreativno oblikovanje

Milenijci in mlajši

Povečanje prepoznavnosti

Povečanje prodaje

Return on investment


Zakaj oglaševati s Positivo

Zakaj oglaševati s Positivo

  • Transparentnost: Vse naše ponudbe so popolnoma transparentne, zato že vnaprej veste, kako bo porabljen vaš denar. Enostavno berljiva poročila pa zagotavljajo, da lahko v vsakem trenutku preverite potek kampanje.
  • Po vaši meri: Nobenih splošnih ponudb. Ne glede na to, ali vas zanima le oglaševanje na enem kanalu ali priprava kompleksne strategije, za vsakega naročnika naredimo celovito analizo in pripravimo ponudbo po meri.
  • Partnerstvo: Zavedamo se, da je vaš uspeh ključ do našega uspeha. Zato si ne želimo strank, temveč dolgoročne partnerje. Skupaj bomo rasli In soustvarjali zgodbe o uspehu.Začnimo
vaš projekt


Vsaki stranki se posvetimo 100 odstotno. Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli najbolj optimalno rešitev za vaš posel, skupaj bomo ustvarili nekaj čudovitega.


ZAČNIMO PROJEKT

Oglejte si naš portfolio

Vabljeni k ogledu nekaj naših izpostavljenih projektov na katere smo še posebno ponosni.


PORTFOLIO

ZAČNIMO PROJEKT