fbpx
LINKEDIN OGLAŠEVANJE
B2B PARADISE


LINKEDIN OGLAŠEVANJE POSITIVA REŠITVE

Bi radi dosegli vse vodje prodaje v srednje velikih podjetjih v slaščičarski industriji v Italiji? Ni problema!

LinkedIn je okno v svet podjetnikom iz vsega sveta. Preko največjega spletnega poslovnega portala na svetu lahko z našo pomočjo izvajate  najučinkovitejšo B2B promocijo. Nagovarjali boste le tisto skupino, ki je za vas najbolj zanimiva. LinkedIn omogoča več kot 16 različnih načinov targetiranja, izkoristite jih!


prednosti linkedin oglaševanja


Najučinkovitejše targetiranje podjetnikov

Raznolikost oglasov

Kreativno oblikovanje

Povečanje prepoznavnosti

Povečanje prodaje

Return on investment


Zakaj oglaševati s Positivo

Zakaj oglaševati s Positivo

  • Transparentnost: Vse naše ponudbe so popolnoma transparentne, zato že vnaprej veste, kako bo porabljen vaš denar. Enostavno berljiva poročila pa zagotavljajo, da lahko v vsakem trenutku preverite potek kampanje.
  • Po vaši meri: Nobenih splošnih ponudb. Ne glede na to, ali vas zanima le oglaševanje na enem kanalu ali priprava kompleksne strategije, za vsakega naročnika naredimo celovito analizo in pripravimo ponudbo po meri.
  • Partnerstvo: Zavedamo se, da je vaš uspeh ključ do našega uspeha. Zato si ne želimo strank, temveč dolgoročne partnerje. Skupaj bomo rasli In soustvarjali zgodbe o uspehu.Začnimo
vaš projekt


Vsaki stranki se posvetimo 100 odstotno. Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli najbolj optimalno rešitev za vaš posel, skupaj bomo ustvarili nekaj čudovitega.


ZAČNIMO PROJEKT

Oglejte si naš portfolio

Vabljeni k ogledu nekaj naših izpostavljenih projektov na katere smo še posebno ponosni.


PORTFOLIO

ZAČNIMO PROJEKT