fbpx
REDDIT OGLAŠEVANJE
FRONT PAGE OF THE INTERNET


REDDIT OGLAŠEVANJE POSITIVA REŠITVE

Več kot pol milijarde uporabnikov iz vsega sveta in več kot sto tisoč skupnosti.

Reddit je največji forum na svetu, ki je namenjen izmenjevanju internetnih vsebin. Uporabniki objavljajo vsebine, kot so povezave, besedila in slike, ki jih drugi ocenijo kot dobre ali slabe in jih komentirajo. Skupnosti na Redditu so glede na vsebino organizirane v subreddite.

Z oglaševanjem boste poskrbeli za drastično povečanje zanimanja za vaše izdelke, storitve ali vsebino. Uporabnike pa boste lahko z oglasi popeljali tudi neposredno na vašo spletno stran. Z dodatnim pospeškom naše mreže, pa so lahko vaši oglasi deležni še dodatnega pospeška.


prednosti reddit oglaševanja


Raznolikost vsebin

Potencial viralnosti

Global exposure

Povečanje prepoznavnosti


Zakaj oglaševati s Positivo

Zakaj oglaševati s Positivo

  • Transparentnost: Vse naše ponudbe so popolnoma transparentne, zato že vnaprej veste, kako bo porabljen vaš denar. Enostavno berljiva poročila pa zagotavljajo, da lahko v vsakem trenutku preverite potek kampanje.
  • Po vaši meri: Nobenih splošnih ponudb. Ne glede na to, ali vas zanima le oglaševanje na enem kanalu ali priprava kompleksne strategije, za vsakega naročnika naredimo celovito analizo in pripravimo ponudbo po meri.
  • Partnerstvo: Zavedamo se, da je vaš uspeh ključ do našega uspeha. Zato si ne želimo strank, temveč dolgoročne partnerje. Skupaj bomo rasli In soustvarjali zgodbe o uspehu.Začnimo
vaš projekt


Vsaki stranki se posvetimo 100 odstotno. Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli najbolj optimalno rešitev za vaš posel, skupaj bomo ustvarili nekaj čudovitega.


ZAČNIMO PROJEKT

Oglejte si naš portfolio

Vabljeni k ogledu nekaj naših izpostavljenih projektov na katere smo še posebno ponosni.


PORTFOLIO

ZAČNIMO PROJEKT