fbpx
YOUTUBE OGLAŠEVANJE
NAJVEČJA VIDEO KNJIŽNICA NA SVETU


POSITIVA YOUTUBE OGLAŠEVANJE

Youtube je najbolj obiskana spletna stran na svetu, v povprečju si uporabniki ogledajo kar 150 milijonov ur video vsebin na dan. Youtube ima dnevno kar 30 milijonov aktivnih uporabnikov, mesečno pa kar dve milijardi aktivnih uporabnikov!

S pomočjo oglaševanja lahko dosežemo uporabnike v Sloveniji in po svetu ter jim na zanimiv način predstavimo blagovno znamko, izdelke in storitve. Youtube oglaševanje je tudi izjemno ugodno, saj povprečna cena na ogled videoposnetka znaša zgolj 0,01 €!


prednosti youtube oglaševanja


En cent na ogled

Učinkovito targetiranje

Največji doseg na svetu

Povečanje prepoznavnosti

Povečanje prodaje

Return on investment


Zakaj oglaševati s Positivo

Zakaj oglaševati s Positivo

  • Transparentnost: Vse naše ponudbe so popolnoma transparentne, zato že vnaprej veste, kako bo porabljen vaš denar. Enostavno berljiva poročila pa zagotavljajo, da lahko v vsakem trenutku preverite potek kampanje.
  • Po vaši meri: Nobenih splošnih ponudb. Ne glede na to, ali vas zanima le oglaševanje na enem kanalu ali priprava kompleksne strategije, za vsakega naročnika naredimo celovito analizo in pripravimo ponudbo po meri.
  • Partnerstvo: Zavedamo se, da je vaš uspeh ključ do našega uspeha. Zato si ne želimo strank, temveč dolgoročne partnerje. Skupaj bomo rasli In soustvarjali zgodbe o uspehu.Začnimo
vaš projekt


Vsaki stranki se posvetimo 100 odstotno. Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli najbolj optimalno rešitev za vaš posel, skupaj bomo ustvarili nekaj čudovitega.


ZAČNIMO PROJEKT

Oglejte si naš portfolio

Vabljeni k ogledu nekaj naših izpostavljenih projektov na katere smo še posebno ponosni.


PORTFOLIO

ZAČNIMO PROJEKT