fbpxAPLIKACIJA KAVA NA POTI NAGRAJUJE

SPLETNA POSLOVNA REŠITEV –  KAMPANIJA

Ogled Projketa

NEKAJ OSTRANKI


Petrol je poleg največje slovenske energetske družbe tudi največji slovenski uvoznik, največje slovensko podjetje po prihodkih ter ena največjih slovenskih trgovskih družb.

Osrednjo poslovno dejavnost družbe predstavlja trgovanje z naftnimi derivati, plinom in ostalimi energenti. Gre za poslovno področje, na katerem Petrol ustvarja več kot 80 odstotkov vseh prihodkov od prodaje, na slovenskem trgu pa dosega tudi vodilni tržni delež. Sočasno Petrol trguje tudi z blagom za široko porabo in s storitvami, s katerimi ustvarja preostalih nekaj manj kot 20 odstotkov prihodka.

Pretežni del poslov Petrol zaenkrat realizira na slovenskem trgu. Razpolaga z uveljavljeno krovno blagovno znamko in drugimi prepoznavnimi izdelčnimi oziroma storitvenimi blagovnimi znamkami (npr. Petrol klub, Fresh, Hip-Shop, Tip Stop, Petrol travel, eShop). Družbo odlikujeta tudi močan tržni in finančni položaj. Razvejana in sodobna maloprodajna mreža je Petrolova absolutna konkurenčna prednost.


petrol kava na poti nagrajuje positiva rešitve d.o.o. 1
petrol kava na poti nagrajuje positiva rešitve d.o.o. 2
petrol kava na poti nagrajuje positiva rešitve d.o.o. 3

O PROJEKTU

Za našega največjega naftnega trgovca družbo Petrol  smo izdelali kampanijo/aplikacijo: Kava na poti nagrajuje. Gre za popolnoma custom HTML5 spletno aplikacijo/kampanijo, ki njihovim strankam omogoča sodelovanje v nagradni igri.

Pozabite torej na Las Vegas in preizkusite svojo srečno na najbližji bencinski črpalki Petrol. Potegnite ročico in se potegujte za nagrade/ugodnosti.


ZAČNIMO PROJEKT