fbpxM&M INTERCOM

MAGENTO SPLETNA TRGOVINA & WORDPRESS SPLETNA STRAN

Ogled naročnika

NEKAJ OSTRANKI


M&M Intercom celovit ponudnik rešitev industrijskega vzdrževanja in strojegradnje z individualnim strokovnim pristopom.

Družinsko podjetje M&M Intercom, ustanovljeno leta 1989, ponuja rešitve industrijskega vzdrževanja in strojegradnje za podjetja vseh velikosti ter najrazličnejših gospodarskih panog. Kot zanesljiv tehnični partner industrije so na slovenskem tržišču v 32 letih svojega delovanja prerasli v prepoznavnega oskrbovalca strojnih elementov in izdelkov široke potrošnje. Z dolgoletnimi izkušnjami so pridobili veliko strokovnih znanj in ustvarili široko nabavno ter prodajno mrežo v več kot 70ih državah po svetu.

Več na spletnih straneh podjetja.


mm intercom positiva rešitve d.o.o.
mm intercom positiva rešitve d.o.o. 3
mm intercom positiva rešitve d.o.o. 2

O PROJEKTU

Za podjetje M&M Intercom opravljamo vzdrževanje in nadgradnje njihove spletne trgovine in spletnih strani.

Trgovina MM Eshop je narejena na Magento  platformi. Spletne strani so narejene na vsem poznani WordPress platformi.

Magento je trenutno najbolj prilagodljiva e-trgovinska platforma. Je prava mojstrovina, saj tehničnim zanesenjakom ponuja neskončno možnosti. Magento podpira več valut, več davčnih stopenj, produktne skupine, skupine kupcev … Ima enostavno integracijo z različnimi plačilnimi sistemi kot je npr. PayPal.

Magento trgovine izgledajo profesionalno in dobro organizirane. Platforma ponuja največ funkcionalnosti in opcij, da si z njimi zgradite najbolj optimalno spletno trgovino. V ponudbo je vključeno praktično vse od promocij, do privatnih prodaj, segmentacije kupcev …

Vabljeni torej k nakupovanju na njihovi spletni trgovini.


ZAČNIMO PROJEKT