fbpxMM ORODJA

MAGENTO SPLETNA TRGOVINA

Ogled naročnika

NEKAJ OSTRANKI


Podjetje MM ORODJA je mlado podjetje, a temelji na zajetnih izkušnjah s področja vulkanizerskega orodja in orodja za mehanične delavnice.

V podjetju vedo, kaj pomeni delati z orodjem in vedo, kaj pomeni delati s strankami. Vse to sta Miha in Marko osvojila v skoraj 20 letih izkušenj, kolikor jih štejeta skupaj.

Sedež podjetja je v okolici Ljubljane, ukvarjajo pa se s terensko prodajo, ‘od vrat do vrat’, zato jim stalni stik s strankami omogoča takojšnje povratne informacije o potrebah trga in zadovoljstvu kupcev. Stranke so podjetja in fizične osebe, vsem pa omogočajo možnost nabave vrhunskega in profesionalnega orodja.


mm orodja positiva 1
mm orodja positiva 2
mm orodja positiva 3

O PROJEKTU

Za podjetje MM Orodja smo izdelali spletno trgovino na Magento platformi.

Magento je trenutno najbolj prilagodljiva e-trgovinska platforma. Je prava mojstrovina, saj tehničnim zanesenjakom ponuja neskončno možnosti. Magento podpira več valut, več davčnih stopenj, produktne skupine, skupine kupcev … Ima enostavno integracijo z različnimi plačilnimi sistemi kot je npr. PayPal.

Magento trgovine izgledajo profesionalno in dobro organizirane. Platforma ponuja največ funkcionalnosti in opcij, da si z njimi zgradite najbolj optimalno spletno trgovino. V ponudbo je vključeno praktično vse od promocij, do privatnih prodaj, segmentacije kupcev …

Vabljeni torej k nakupu novega orodja na spletni trgovini MM orodja.


ZAČNIMO PROJEKT