fbpx 

SPLETNA STRAN AMD POSTOJNA

 

SPLETNA STRAN

Ogled projekta

NEKAJ OSTRANKI


AMD Postojna je obstajalo že leta 1946, vendar pa kronologija do leta 1976 ni nikjer natančno zabeležena. Društvo AMD Postojna deluje od leta 1976 kot avtošola ter društvo.

Pri njih se je usposobilo za voznike motornih vozil že več generacij. Učitelji vožnje so z večletnimi izkušnjami in so strokovno usposobljeni, imajo pa za seboj že več tisoč kilometrov in kandidatov.

Njihov moto je VARNI VOZNIKI NA CESTI.

V šoli vožnje AMD nudijo korak sodobnosti, ki se odraža na voznem parku, sodobnem predavanju CPP v e-preobleki ter 24-urnem brezplačnem dostopu do testov CPP.


amd
amd 3
amd 2

O PROJEKTU

Spletni stran AMD Postojna je narejena na tehnologiji WordPress. WordPress je odprtokodni sistem, ki se uporablja kot orodje za postavitev in urejanje spletne strani. Gre za tako imenovani CMS (angl. Content Management System), kar bi v slovenščino lahko prevedli kot sistem za urejanje vsebin.

WordPress je na samem začetku služil kot sistem za postavitev in urejanje bloga. Verjetno se še spomnite časov, ko blogov praktično ni bilo, nato pa so se kar naenkrat začeli vse hitreje pojavljati. V tistem času je bil WordPress v pomoč številnim blogerjem, saj je večina blogov temeljila na njem. To velja še danes. Vendar pa je danes WordPress mnogo več kot le CMS za bloge, saj na njem temeljijo tudi mnoge profesionalne spletne strani, tako poslovne kot osebne.

Z WordPressom vam lahko izredno hitro postavimo enostavno spletno stran.  Na spletnih tržnicah kot je npr. Themeforest, si izberete le predlogo (angl. template), ki najbolj ustreza vašemu stilu, vsebini ali poslu. Poleg predloge pa vam lahko namestimo tudi poljubno število vtičnikov (angl. plugin), ki poskrbijo za dodatne funkcionalnosti (rezervacija mize, živa kamera, google mapa …).

Design spletne strani je narejen popolnoma po željah naročnika. Naša mantra se glasi: “Stranke postavljamo v središče vsega, kar počnemo.”

Če torej potrebujete izpit za motor, traktor ali kamion, AMD Postojna je tu za vas!


ZAČNIMO PROJEKT