fbpxSPLETNA STRAN COLOMBINI CASA

SPLETNA STRAN

Ogled projekta

NEKAJ OSTRANKI


Podjetje Brava d.o.o.  je nastalo na podlagi večletnih izkušenj na področju notranje opreme.

Svojo ljubezen do pohištva in opreme za dom so združili s podjetjem Colombini, ki je družba s 50-letno tradicijo, ima sedež v San Marinu.

Nekoč družinska mizarska obrt je prerasla v danes mednarodno poznano blagovno znamko.

Na podlagi organizacijske strukture, optimizacije proizvodnih procesov, konstantnega vlaganja v raziskave in razvoj, se uvrščajo med sodobna visoko tehnološka in računalniško podprta podjetja zavezana k trajnostnemu razvoju.


colombinicasa-positiva-1
colombinicasa-positiva-2
colombinicasa-positiva-3

O PROJEKTU

Spletna stran Colombinicasa.si je narejena z WordPressom. WordPress je odprtokodni sistem, ki se uporablja kot orodje za postavitev in urejanje spletne strani. Gre za tako imenovani CMS (angl. Content Management System), kar bi v slovenščino lahko prevedli kot sistem za urejanje vsebin.

WordPress je na samem začetku služil kot sistem za postavitev in urejanje bloga. Verjetno se še spomnite časov, ko blogov praktično ni bilo, nato pa so se kar naenkrat začeli vse hitreje pojavljati. V tistem času je bil WordPress v pomoč številnim blogerjem, saj je večina blogov temeljila na njem. To velja še danes. Vendar pa je danes WordPress mnogo več kot le CMS za bloge, saj na njem temeljijo tudi mnoge profesionalne spletne strani, tako poslovne kot osebne.

Z WordPressom vam lahko izredno hitro postavimo enostavno spletno stran.  Na spletnih tržnicah kot je npr. Themeforest, si le izberete predlogo (angl. template), ki najbolj ustreza vašemu stilu, vsebini ali poslu. Poleg predloge pa vam lahko namestimo tudi poljubno število vtičnikov (angl. plugin), ki poskrbijo za dodatne funkcionalnosti (rezervacija mize, živa kamera, google mapa …).

Vabljeni torej k ogledu spletne strani Colombini Casa,  še raje pa jih obiščite v živo in si oglejte njihov razstavni salon. Najdete jih:

Brava d.o.o. – ColombiniCasa
Ljubljanska cesta 3,
6000 Koper – Capodistria
Slovenija


ZAČNIMO PROJEKT