fbpxSPLETNA STRAN IN TRGOVINA PLANET GV

SPLETNA STRAN IN SPLETNA TRGOVINA

Ogled projekta

NEKAJ OSTRANKI


Glavna dejavnost podjetja Planet GV je izobraževanje in povezovanje. Letno organizirajo več kot 200 izobraževalnih dogodkov, od akademij do strokovnih konferenc in posvetov. Konference in posvete izvajajo v sodelovanju z vodilnimi stanovskimi in poklicnimi združenji ter priznanimi strokovnjaki.

Glede na specifične potrebe posameznih organizacij razvijajo in izvajajo programe tudi po meri za zaključene skupine. Za svoje stranke izvajajo tudi dogodke na ključ.

Znanje širijo z izdajanjem revij HRM, revije za managerje ter HR strokovnjake, in ADMA, revije za pisarniško poslovanje, administracijo ter management.

Osredotočenost na merljive rezultate usposabljanj jih je pripeljala do razvoja lastnega centra za ugotavljanje in razvoj kompetenc, kjer lahko organizacije ter posamezniki preverijo kompetence in načrtno povečajo (osebno) konkurenčnost.


planetgv by positiva
Planet GV by Positiva 2
Planet GV by Positiva 3

O PROJEKTU

Za naročnika Planet GV smo izdelali moderno/responsive spletno stran, uporabili smo orodje Concrete CMS (5.7).

Ker je glavna dejavnost Planeta GV organizacija dogodkov, smo za spletno stran razvili še custom modul za sistem dogodkov (priprava dogodka, prijava, izvoz podatkov …).

Nekateri dogodki Planet GVja so skozi leta postali že lastne blagovne znamke, posledično se spletne strani za te dogodke nahajajo na svojih domenah. Zaradi te potrebe smo razvili tudi sistem za več domen – prikaz podstrani (in njenih podstrani) na lastni domeni. Modul je razvit z PHP, MySQL, Javascript (jQuery) orodji.

Na spletni strani se nahaja tudi enostavna spletna trgovina, ki smo postavili s predelanim Concrete CMS (5.7) modulom.

Vabljeni k ogledu Planet GVjeve spletne strani: http://www.planetgv.si/.


ZAČNIMO PROJEKT