fbpxSPLETNA TRGOVINA BAUERFEIND

WOOCOMMERCE SPLETNA TRGOVINA

Ogled Projketa

NEKAJ OSTRANKI


Misija podjetja BAUERFEIND d.o.o. je proizvajati široko paleto priročnih in uporabnih proizvodov, koristnih skozi celotno življenjsko obdobje; na enem mestu ponujati proizvode za vse ciljne skupine – mlade in stare, aktivne in manj aktivne ter otroke, športnike in poslovneže. Trudimo se ponujati nekaj za vsakogar v vsaki fazi življenja.

Profesionalna vizija podjetja BAUERFEIND d.o.o. se odraža skozi moto “Gibanje je življenje”, s čimer želijo dokazati, da je mobilnost bistvo človeškega življenja. Pri svojem delu stremimo k razvoju in proizvodnji inovativnih medicinskih pripomočkov, ki ustrezajo najostrejšim medicinskim zahtevam in ki opravičujejo naš moto, ki je že dolga leta jamstvo podjetja.

Njihov končni cilj je s kvalitetnimi proizvodi, strokovnim svetovanjem in široko paleto zanesljivih storitev oskrbovati posameznike, ki imajo težave z mobilnostjo.


Bauerfeind by Positiva
Bauerfeind by Positiva 2
Bauerfeind by Positiva 3

O PROJEKTU

Za naročnika smo izdelali spletno trgovino na WooCommerce platformi. WooCommerce poganja že preko 28% vseh spletnih trgovin, je razširljiva in prilagodljiva odprtokodna rešitev, ki ima vse osnovne funkcije potrebne za spletno trgovino. Ponuja npr. več produktnih tipov, nastavitve dostave, vodenje zaloge, kupone, različne plačilne metode …

Poleg tega je WooCommerce razširljiv tudi z lastnimi in WordPress dodatki ter temami. Sama platforma WooCommerca ponuja več kot 350 razširitev, dodatkov in tem. WooCommerce je v lasti vsem dobro poznanega WordPressa.

WooCommerce je enostaven za uporabo in izredno primeren za “hitre” postavitve osnovnih nezahtevnih spletnih trgovin.

Vabljeni torej k ogledu spletne trgovine. V kolikor pa vas zanima še kaj več o možnostih, ki jih imate pri izbiri spletne trgovine, si preberite članek na našem blogu.


ZAČNIMO PROJEKT