fbpxSPLETNA TRGOVINA CARSO

MAGENTO 2 SPLETNA TRGOVINA

Ogled Projketa

NEKAJ OSTRANKI


Družba CARSO pharm d.o.o. je uveljavljena na področju zastopanja inovativnih mednarodnih farmacevtskih podjetij in proizvajalcev medicinskih izdelkov, zdravil brez recepta ter medicinskih pripomočkov.

Njihovo poslanstvo je, da skozi razumevanje potreb kupcev in partnerjev zagotavljajo podporo v vseh fazah življenjskega cikla izdelka in s pomočjo lokalnega strokovnega znanja ohranjajo položaj dinamične in inovativne družbe ter tako vsakodnevno prispevajo k optimizaciji finančnih in človeških virov v zdravstvu ter k zdravju in dobremu počutju ljudi.

Njihova vizija je postati prva izbira farmacevtskih družb, ki želijo širiti svoje poslovanje v regiji jugovzhodne Evrope in obenem iščejo partnerja, ki zagotavlja celoten obseg storitev. To dosegajo s strokovnimi in izkušenimi sodelavci, stalnim izobraževanjem, popolno transparentnostjo kot tudi z visokimi etičnimi in moralnimi standardi, uveljavljenimi v industriji.

Z vizijo in poslanstvom podpirajo njihovo obljubo zagotavljanja učinkovitih in kakovostnih farmacevtskih izdelkov na slovenskem trgu. Repertoar blagovnih znamk stalno dopolnjujejo ter Vam tako ponujajo kar najširšo skupino izdelkov za pomoč pri lajšanju zdravstvenih tegob ter tako prispevajo k ohranjanju zdravja in dobrega počutja.


Carso spletna trgovina Positiva rešitve
Carso spletna trgovina Positiva rešitve
Carso spletna trgovina Positiva rešitve (2)

O PROJEKTU

Za naročnika smo izdelali spletno trgovino na Magento 2 platformi. Magento 2 je trenutno najbolj prilagodljiva e-trgovinska platforma. Je prava mojstrovina, saj tehničnim zanesenjakom ponuja neskončno možnosti. Magento podpira več valut, več davčnih stopenj, produktne skupine, skupine kupcev … Ima enostavno integracijo z različnimi plačilnimi sistemi kot je npr. PayPal.

Magento trgovine izgledajo profesionalno in dobro organizirane. Platforma ponuja največ funkcionalnosti in opcij, da si z njimi zgradite najbolj optimalno spletno trgovino. V ponudbo je vključeno praktično vse od promocij, do privatnih prodaj, segmentacije kupcev …

Design trgovine je zasnovan popolnoma po željah naročnika.  Posebnost trgovine je tudi njen program zvestobe (loyalty program).

Vabljeni torej k ogledu in nakupovanju na njihovi spletni trgovini. V kolikor pa vas zanima še kaj več o spletnih trgovinah, si preberite našo primerjavo treh najbolj popularnih platform ta hip (Magento, Shopify, WooCommerce).


ZAČNIMO PROJEKT