fbpxSPLETNA TRGOVINA I9 BOTTLE

MAGENTO SPLETNA TRGOVINA

Ogled Projketa

NEKAJ O STRANKI


Joseph Rain, so-ustanovitelj i9 pravi, da je  zanesenjak, ki verjame v neskončne možnosti; človek globoke vere. Njegovo prepričanje ne temelji na domnevah, temveč na izčrpnih raziskavah, znanstvenih dejstvih in osebnih izkušnjah.

Najboljši del preteklih 30 let se je ukvarjal z raziskovanjem resnice, spiritualnosti in smisla življenja, združujoč znanost, religijo in filozofijo. Pot ga je vodila čez več dežel in izkušenj, toda nedvomno je ugotovil, da lahko odgovore najde zgolj v sebi.

Na svojih potovanjih je študiral, včasih pa tudi spoznal, veliko ljudi, ki so ga navdihovali. Eden takih je izumitelj in zastopnik informirane tehnologije, g. Poznik. Približno 3 leta je preučeval postopke informiranja izdelkov, spremljal rezultate in razmišljal o najboljšem načinu kako to izjemno tehnologijo približati ljudem.

Kasneje so s somišljeniki, današnjimi partnerji v projektu i9 in prijatelji, zastavili jasen cilj:

“Ljudem ponuditi enostaven in direkten dostop do bolje strukturitane, žive pitne vode.”


i9bottle by Positiva rešitve d.o.o.
i9bottle by Positiva rešitve d.o.o.
i9bottle by Positiva rešitve d.o.o.

O PROJEKTU

In kot logično posledico zgornjega spoznanja, smo za podjetje i9 izdelali spletne trgovine in prezentacijske strani na Magento platformi:

Magento je trenutno najbolj prilagodljiva e-trgovinska platforma. Je prava mojstrovina, saj tehničnim zanesenjakom ponuja neskončno možnosti. Magento podpira več valut, več davčnih stopenj, produktne skupine, skupine kupcev … Ima enostavno integracijo z različnimi plačilnimi sistemi kot je npr. PayPal.

Magento trgovine izgledajo profesionalno in dobro organizirane. Platforma ponuja največ funkcionalnosti in opcij, da si z njimi zgradite najbolj optimalno spletno trgovino. V ponudbo je vključeno praktično vse od promocij, do privatnih prodaj, segmentacije kupcev …

Vse strani tečejo na eni Magento platformi v načinu multistore, kjer ena platforma skrbi za vse podrejene domene. Pravice za urejanje vsebine so bile razdeljene različnim osebam z različnimi vlogami, kateri lahko skrbijo zgolj za vsebino, katera jim je bila dodeljena. Vsaka podtrgovina ima lahko različno vsebino in različne izdelke in ne samo prevode glavne vsebine.

Glavni dodatni moduli, smo jih implementirali so: Advanced permission, GDPR, FAQ, Revolution Slider, Blog, Affilate, One Step Checkout, Store locator, Testimonials in Advanced Search. Custom moduli, ki smo jih razvili za naročnika so: Positiva_AdditionalCmsPageLayouts, Positiva_Ajaxnewsletter, Positiva_Pages in Positiva_Sendcoupon.

Naročnik še pravi, da se jim je po zagonu spletne podaje, skupna prodaja drastično povečala. Vabljeni torej k ogledu in nakupovanju na njihovih spletnih trgovinah. V kolikor pa vas zanima še kaj več o spletnih trgovinah, si preberite našo primerjavo treh najbolj popularnih platform ta hip (Magento, Shopify, WooCommerce).


ZAČNIMO PROJEKT