fbpxSPLETNA TRGOVINA SWIRL & TWIRL

MAGENTO SPLETNA TRGOVINA

Ogled Projketa

NEKAJ OSTRANKI


V podjetju Intral so vedno zazrti v inovacije. Nudijo popolno storitev, ki strankam pomaga, da svoje dobre ideje spremenijo v čevlje. Raziskujejo in izvajajo inovacije ne samo s čevlji neposredno, temveč tudi za vse dodatke in sorodne produkte.

Če imate idejo, se obrnite na Intral. Intral se osredotoča na inovacije in razvoj, katerih cilj je zajeti celoten potencial razvoja obutve, materialov in dodatkov. Poslanstvo oddelka za razvoj inovativnosti je pomagati strankam pri širjenju njihovih kombinacij izdelkov, ki presegajo preprosto proizvodnjo klasičnih tipologij obutve.

Blagovna znamka SWIRL&TWIRL je del skupine Intral.

 


SPLETNA TRGOVINA SWIRL & TWIRL POSITIVA REŠITVE
SPLETNA TRGOVINA SWIRL & TWIRL POSITIVA REŠITVE 2
SPLETNA TRGOVINA SWIRL & TWIRL POSITIVA REŠITVE 3

O PROJEKTU

Za naročnika smo izdelali spletno trgovino na Magento platformi. Magento je trenutno najbolj prilagodljiva e-trgovinska platforma. Je prava mojstrovina, saj tehničnim zanesenjakom ponuja neskončno možnosti. Magento podpira več valut, več davčnih stopenj, produktne skupine, skupine kupcev … Ima enostavno integracijo z različnimi plačilnimi sistemi kot je npr. PayPal.

Magento trgovine izgledajo profesionalno in dobro organizirane. Platforma ponuja največ funkcionalnosti in opcij, da si z njimi zgradite najbolj optimalno spletno trgovino. V ponudbo je vključeno praktično vse od promocij, do privatnih prodaj, segmentacije kupcev …

Spletna trgovina je integrirana z ERP sistemom naročnika in ima večjezično postavitev.

Pridružite se skupnosti SWIRL&TWIRL: FB, Insta in TikTok.

In kot pravijo pri SWIRL&TWIRL: #feeltheflow 🙂

Ne pozabiti pa tudi obiskati njihove spletne trgovine.


ZAČNIMO PROJEKT