fbpx 

SPLETNI PORTAL RENTPLANET

 

 SPLETNI PORTAL

Ogled projekta

NEKAJ OSTRANKI


Vam v garaži stoji oprema, ki jo uporabljate samo 1x letno? Je oddajanje opreme vaš reden posel ali pa bi želeli samo pridobiti dodaten zaslužek?

S RentPlanet-om oddajanje in najemanje izdelkov še nikoli ni bilo tako enostavno.

Naštejmo je nekaj razlogov zakaj uporabljati portal RentPlanet:

  • Zaslužite

Ne glede na to, ali je to vaš reden posel ali pa bi si želeli samo dodaten prihodek, je oddajanje opreme odlična pot do zaslužka. Če imate opremo, ki je ne uporabljate redno, jo lahko oddajate v najem drugim ljudem in s tem zaslužite.

  • Prihranite na prostoru

Zakaj bi vam vaši predmeti zasedali prostor v vašem domu, ko pa bi jih lahko oddali v najem?

  • Podprite trajnostni način življenja

Oddajanje opreme je okolju prijazno. Zmanjšajte količino odpadkov in prispevajte k bolj trajnostnemu načinu življenja.

  • Lažji dostop do bodočih najemnikov

Platforma RentPlanet vam omogoča, da vas potencialni najemniki lažje najdejo. S tem si povečate možnosti za oddajo svoje opreme

  • Boljši pregled nad zasedenostjo opreme

Posebej zasnovan koledar vam omogoča popoln pregled nad zasedenostjo vaše opreme. S tem si zagotovite večjo fleksibilnost pri načrtovanju vašega življenja in dodatnega zaslužka.

  • Razširite svojo ponudbo

S pomočjo platforme RentPlanet lahko lastniki razširijo ponudbo svojih storitev. Lahko ponudijo najem svoje opreme, ki je sicer morda ne bi uporabljali, s čimer privabijo več strank.

  • Več nadzora

Lastniki opreme že v naprej vidite, kdo je vaš potencialni najemnik in se lahko takoj odločite, da vaše opreme ne boste oddali.

Več na: RentPlanet.si


rentplanet positiva rešitve
rentplanet positiva
rentplanet

O PROJEKTU

Spletni portal RentPlanet je narejen na tehnologijah WordPress in WooCommerce. WordPress je odprtokodni sistem, ki se uporablja kot orodje za postavitev in urejanje spletne strani. Gre za tako imenovani CMS (angl. Content Management System), kar bi v slovenščino lahko prevedli kot sistem za urejanje vsebin.

WordPress je na samem začetku služil kot sistem za postavitev in urejanje bloga. Verjetno se še spomnite časov, ko blogov praktično ni bilo, nato pa so se kar naenkrat začeli vse hitreje pojavljati. V tistem času je bil WordPress v pomoč številnim blogerjem, saj je večina blogov temeljila na njem. To velja še danes. Vendar pa je danes WordPress mnogo več kot le CMS za bloge, saj na njem temeljijo tudi mnoge profesionalne spletne strani, tako poslovne kot osebne.

Z WordPressom vam lahko izredno hitro postavimo enostavno spletno stran.  Na spletnih tržnicah kot je npr. Themeforest, si izberete le predlogo (angl. template), ki najbolj ustreza vašemu stilu, vsebini ali poslu. Poleg predloge pa vam lahko namestimo tudi poljubno število vtičnikov (angl. plugin), ki poskrbijo za dodatne funkcionalnosti (rezervacija mize, živa kamera, google mapa …).

Uporabljen je tudi multivendor plug-in Dokan. Dokan je najboljši vtičnik za tržnico več prodajalcev v WordPressu, ki ga poganja WooCommerce. Z njim lahko v manj kot 30 minutah zgradite lastno tržnico, podobno Amazonu, Shopifyju in eBayu.

Torej, če potrebujete kosilnico in je nimate, ali če oddajate trahtor, ki ga ne potrebujete, obiščite RentPlanet.si.


ZAČNIMO PROJEKT