fbpxSAVA HOTELS & RESORTS SPLETNA STRAN IN PORTAL

POSLOVNA REŠITEV

Ogled Stranke

NEKAJ OSTRANKI


Sava Turizem d.d. je s krovno znamko Sava Hotels & Resorts največje slovensko turistično podjetje v Sloveniji, ki upravlja 7 destinacij. Na vseh boste raziskovali čudovite dele Slovenije – med bivanjem v njihovih namestitvah ob Bledu, v treh turističnih destinacijah na Slovenski obali in ob termalnih izvirih treh term na ravnicah, ki so bile v preteklosti del Panonskega morja. Njihove storitve so zasnovane z veliko skrbnostjo in mislijo na vašo najboljšo izkušnjo ter dobro počutje.

Ključni vodili podjetja sta skrb za dobro počutje in zdravje njihovih gostov, avtentičnost, spoštovanje tradicije in zgodovine lokalnega okolja ter trajnost. Da bi bilo bivanje pri njih še lepše in polno nepozabnih doživetij, so v zadnji letih prenovili kar nekaj njihovih kapacitet in produktov. K temu lahko prištejmo še popolnoma prenovljeno spletno stran, ki jo je za Sava Turizem d.d. prenovilo naše podjetje.


sava-hotels-resorts-referenca-positiva-rešitve
sava-hotels-resorts-referenca-positiva-rešitve-2
sava-hotels-resorts-referenca-positiva-rešitve-1

O PROJEKTU

Namen prenove spletne strani in portala Sava Hotels & Resorts je zagotoviti boljšo uporabniško izkušnjo vse večjemu številu obiskovalcev. Da bi to dosegli, smo se osredotočili tudi na optimizacijo delovanja in odzivnosti spletne strani.

Zaledna aplikacija spletne strani in portala Sava Hotels & Resorts je napisana v ogrodju .NET Core z uporabo programskega jezika C#, za uredniški del je uporabljen Umbraco CMS.

Podatki se hranijo v MS SQL bazi. Implementirana je integracija s Phobs booking sistemom za prenos cen na objekte. Aplikacija gostuje v oblaku z uporabo tehnologij MS Azure.

Za izgled spletne strani je poskrbelo podjetje Renderspace, naš partner pri designu.

Obiščite torej prenovljeno Sava Hotels & Resorts in odkrijte vse čare, ki jih ponuja slovenski turizem; počitnice ali kratek oddih sta lahko vedno pred vrati .😊

V kolikor pa se tudi v vašem podjetju zanimate za spletno stran in portal na najvišjem nivoju, nam pišite na info@positiva.si in z veseljem se vam posvetimo.

In kot pravijo pri Savi Turizem: ” Dobrodošli v najlepših kotičkih Slovenije! ” 🙂  


ZAČNIMO PROJEKT