fbpxSPLETNA STRAN ARX HARDWARE

SPLETNA STRAN

Ogled projekta

NEKAJ O STRANKI


Kovinoplastika Lož je mednarodno podjetje z dolgoletno tradicijo, usmerjeno v zadovoljevanje potreb uporabnikov po kakovostnih in funkcionalnih izdelkih. Organizirani so kot družba z omejeno odgovornostjo s tremi profitnimi centri, sektorji in s številnimi hčerinskimi podjetji doma in v tujini.

Poslovanje skladno s pridobljenimi mednarodnimi certifikati, znanje in sodobne tehnologije jim omogočajo, da uspešno poslujejo na vseh jedrnih programih. Na vseh strateških področjih razvijajo poslovno odličnost in vlagajo v razvoj.

Njihova ARX blagovna znamka sodi med večje evropske proizvajalce sodobnega stavbnega okovja ter komponent za stavbno okovje, avto- mobilsko industrijo in Hobby ter Do-It-Yourself program.

Na podlagi več kot 60 letnih izkušenj, proizvedenih več milijonov garnitur stavbnega okovja in komponent ter z neprestano rastjo obsega prodaje v PC Okovje dokazujejo tržno usmerjenost, inovativnost, vitalnost in sposobnost prilagajanja tržnim zahtevam.


Kovinoplastika Lož Positiva rešitve 3
Kovinoplastika Lož Positiva rešitve 2
Kovinoplastika Lož Positiva rešitve

O PROJEKTU

Spletna stran Arx Hardware je narejena z orodjem (CMS) Concrete. Gre za klasično predstavitveno stran podjetja (blagovne znamke), za katere je Concrete idealen, saj je je brezplačen in odprtokoden po licenci programske opreme MIT. Concrete je namenjen tako majhnim podjetjem kot tudi velikim.

Design spletne strani je zasnovan popolnoma po željah naročnika.

In kakšne strani lahko naredimo s Concrete orodjem?

  • Spletne revije, časopise in portale
  • eCommerce strani
  • Extranet in Intranet mreže/portale
  • Vladne spletne strani
  • Strani za mala podjetja
  • Strani za neprofitne in nevladne organizacije
  • Cerkvene, klubske in timske spletne strani
  • Osebne ali družinske domače strani
  • Marketinško usmerjene strani za korporacije
  • Spletne strani za izobraževalne ustanove

Veliko CMSov (content management system) so razvili razvijalci za razvijalce. Gradnja in vzdrževanje spletne strani z njimi je lahko precej zapletena in zastrašujoča za nekoga, ki ne zna programirati. Izkušnja pri končnem urejanju sicer deluje, toda če želite narediti že osnovne spremembe vsebine, običajno delate z dolgimi spletnimi obrazci v »back-end« -u. Dodajanje novih funkcij pa je nekaj, za kar potrebujete že tehnično znanje in izkušnje. Predstavljajte si, da morate poklicati svetovalca vsakič, ko želite napisati nov Wordov dokument. Kako koristen bi bil potem tak program?

Po drugi strani pa obstajajo številne rešitve, ki so usmerjene na DIY segment trga (do it yourself). Ta orodja so odlična za hitro izgradnjo majhnih strani. Nekatere njihove predpostavke in omejitve zaradi katerih lahko enostavno začnete in hitro končate spletno stran, pa kasneje postanejo ovira, saj strani ne morete skalirati in prilagajati novim in novim potrebam.

Z Concretom pa dobite najboljše iz obeh svetov. Vsakdo lahko v nekaj sekundah zažene svojo spletno stran, editing izkušnja je preprosta; samo kliknite, kaj želite spremeniti in to spremenite. Razvijalci pa še vedno dobimo prilagodljiv framework za gradnjo zahtevnih spletnih aplikacij. Z Concretom boste torej dobili spletno stran, na kateri boste tudi v  prihodnjih letih naredili spremembe in dodelave, ko se bo pojavila potreba.


ZAČNIMO PROJEKT