fbpxSPLETNA STRAN BETI METLIKA

SPLETNA STRAN

Ogled projekta

NEKAJ O STRANKI


Beti d.d. je vodilni evropski proizvajalec barvane poliamidne preje. Več kot 90% prodaje je v izvozu na trge ZDA, EU, Rusije in Bližnjega vzhoda. Njihova misija je zagotoviti strankam najvišje standarde kakovosti in odzivnosti. Dolgoročna vizija je skrb za kvalitetne proizvode, ki direktno vplivajo na zadovoljstvo kupcev in prepoznavnost znamke.

Podjetje zaposluje več kot 150 oseb in je med največjimi delodajalci v Beli krajini. Rast produktivnosti prinaša razvoj novih programov, trgov in boljši standard delovnega okolja zaposlenim.


Beti d.d. by Positiva rešitve d.o.o.
Beti d.d. by Positiva rešitve d.o.o.
Beti d.d. by Positiva rešitve d.o.o.

O PROJEKTU

Stran Beti d.d. je narejena z orodjem Concrete 5. Gre za klasično predstavitveno stran podjetja, za katere je Concrete 5 idealen, saj je je brezplačen in odprtokoden po licenci programske opreme MIT. Concrete 5 je namenjen tako majhnim podjetjem kot tudi velikim.

In kakšne strani lahko naredimo s Concrete orodjem?

  • Spletne revije, časopise in portale
  • eCommerce strani
  • Extranet in Intranet mreže/portale
  • Vladne spletne strani
  • Strani za mala podjetja
  • Strani za neprofitne in nevladne organizacije
  • Cerkvene, klubske in timske spletne strani
  • Osebne ali družinske domače strani
  • Marketinško usmerjene strani za korporacije
  • Spletne strani za izobraževalne ustanove

Veliko CMSov (content management system) so razvili razvijalci za razvijalce. Gradnja in vzdrževanje spletne strani z njimi je lahko precej zapletena in zastrašujoča za nekoga, ki ne zna programirati. Izkušnja pri končnem urejanju sicer deluje, toda če želite narediti že osnovne spremembe vsebine, običajno delate z dolgimi spletnimi obrazci v »back-end« -u. Dodajanje novih funkcij pa je nekaj, za kar potrebujete že tehnično znanje in izkušnje. Predstavljajte si, da morate poklicati svetovalca vsakič, ko želite napisati nov Wordov dokument. Kako koristen bi bil potem tak program?

Po drugi strani pa obstajajo številne rešitve, ki so usmerjene na DIY segment trga (do it yourself). Ta orodja so odlična za hitro izgradnjo majhnih strani. Nekatere njihove predpostavke in omejitve zaradi katerih lahko enostavno začnete in hitro končate spletno stran, pa kasneje postanejo ovira, saj strani ne morete skalirati in prilagajati novim in novim potrebam.

Z Concretom pa dobite najboljše iz obeh svetov. Vsakdo lahko v nekaj sekundah zažene svojo spletno stran, editing izkušnja je preprosta; samo kliknite, kaj želite spremeniti in to spremenite. Razvijalci pa še vedno dobimo prilagodljiv framework za gradnjo zahtevnih spletnih aplikacij. Z Concretom boste torej dobili spletno stran, na kateri boste tudi v  prihodnjih letih naredili spremembe in dodelave, ko se bo pojavila potreba.


ZAČNIMO PROJEKT