fbpxSPLETNA STRAN BIZJAN ORODJARSTVO

SPLETNA STRAN

Ogled projekta

NEKAJ OSTRANKI


Podjetje Bizjan orodjarstvo d.o.o. je družinsko podjetje s 35-letno tradicijo. Zgodovina podjetja sega v leto 1982, ko je oče Janez začel s popoldansko obrtjo. Leta 1993 je sin Robert, direktor podjetja Bizjan orodjarstvo d.o.o., pričel z redno obrtjo. Danes, po 25 letih, podjetje redno zaposluje deset sodelavcev.

Dolgoletne izkušnje, visoka tehnologija CAD/CAM sistemov, CNC strojna oprema in usposobljen kader zagotavljajo visoko kakovost izdelkov in storitev.

Cca. 50% proizvodne dejavnosti je usmerjene na tuje tržišče, pretežno v Nemčijo, Francijo ter Nizozemsko.


Orodjarstvo Bizjan by Positiva
Orodjarstvo Bizjan by Positiva
Orodjarstvo Bizjan by Positiva

O PROJEKTU

Spletna stran orodjarstva Bizjan je narejena z WordPressom. WordPress je odprtokodni sistem, ki se uporablja kot orodje za postavitev in urejanje spletne strani. Gre za tako imenovani CMS (angl. Content Management System), kar bi v slovenščino lahko prevedli kot sistem za urejanje vsebin.

WordPress je na samem začetku služil kot sistem za postavitev in urejanje bloga. Verjetno se še spomnite časov, ko blogov praktično ni bilo, nato pa so se kar naenkrat začeli vse hitreje pojavljati. V tistem času je bil WordPress v pomoč številnim blogerjem, saj je večina blogov temeljila na njem. To velja še danes. Vendar pa je danes WordPress mnogo več kot le CMS za bloge, saj na njem temeljijo tudi mnoge profesionalne spletne strani, tako poslovne kot osebne.

Z WordPressom vam lahko izredno hitro postavimo enostavno spletno stran.  Na spletnih tržnicah kot je npr. Themeforest, si izberete le predlogo (angl. template), ki najbolj ustreza vašemu stilu, vsebini ali poslu. Poleg predloge pa vam lahko namestimo tudi poljubno število vtičnikov (angl. plugin), ki poskrbijo za dodatne funkcionalnosti (rezervacija mize, živa kamera, google mapa …).

Vabljeni torej k ogledu spletne strani orodjarstva Bizjan.


ZAČNIMO PROJEKT