fbpxSPLETNA STRAN

CHALET ZALA

 

SPLETNA STRAN

Ogled projekta

NEKAJ OSTRANKI


Chalet Zala s tradicionalnim slovenskim šarmom v okolju bujnega zelenja se nahaja v središču najlepšega dela Slovenije, Kranjske Gore.

Brunarica je udobno in razkošno opremljena ter nudi popoln odmik od vsega za vso družino. Prostorna terasa in vrt s pogledom na Alpe ponujata popoln kraj za sproščujoče jutra ali romantične večere.

Čez dan lahko peš ali s kolesom raziskujete nedotaknjena jezera, dih jemajoče razglede in lokalne tradicionalne kulinarične dobrote.

Nato se lahko lepo sprostite v savni in masažnem bazenu.​ Brunarica se nahaja na odlični lokaciji, v bližini lokalnih trgovin in številnih pohodniških poti. Ima dve parkirni mesti, udobno pa sprejme do 10 oseb.

Več na spletni strani Chalet Zala.

 


CHALET ZALA 1
CHALET ZALA 2
CHALET ZALA 3

O PROJEKTU

Spletna stran Chalet Zale  je narejena z WordPressom. WordPress je odprtokodni sistem, ki se uporablja kot orodje za postavitev in urejanje spletne strani. Gre za tako imenovani CMS (angl. Content Management System), kar bi v slovenščino lahko prevedli kot sistem za urejanje vsebin.

WordPress je na samem začetku služil kot sistem za postavitev in urejanje bloga. Verjetno se še spomnite časov, ko blogov praktično ni bilo, nato pa so se kar naenkrat začeli vse hitreje pojavljati. V tistem času je bil WordPress v pomoč številnim blogerjem, saj je večina blogov temeljila na njem. To velja še danes. Vendar pa je danes WordPress mnogo več kot le CMS za bloge, saj na njem temeljijo tudi mnoge profesionalne spletne strani, tako poslovne kot osebne.

Z WordPressom vam lahko izredno hitro postavimo enostavno spletno stran.  Na spletnih tržnicah kot je npr. Themeforest, si izberete le predlogo (angl. template), ki najbolj ustreza vašemu stilu, vsebini ali poslu. Poleg predloge pa vam lahko namestimo tudi poljubno število vtičnikov (angl. plugin), ki poskrbijo za dodatne funkcionalnosti (rezervacija mize, živa kamera, google mapa …).

Spletna stran omogoča tudi rezervacijo objekta preko sistema Bentral.

Vabljeni torej k ogledu spletne strani Chalet Zala in obisku prečudovite Kranjske Gore.


ZAČNIMO PROJEKT