fbpx 

SPLETNA STRAN IN TRGOVINA CELZIJA LJUBLJANA

 

 

 SPLETNA TRGOVINA IN SPLETNA STRAN

Ogled projekta

NEKAJ OSTRANKI


Celzija Ljubljana je podjetje, ki vam lahko zagotovi celostno ponudbo grafičnih storitev.

Od offset tiska do digitalnega tiska vseh formatov, pigmentnega in solventnega tiska, izrezov iz samolepilne barvne, peskane ali satinaste folije ter strokovnih aplikacije folij, do laminacije in UV zaščite printov in kaširanja na plošče, magnetnih nalepk, reklamnih napisov, tabel, transparentov, panojev, grafične opreme vozil, mobilnega marketinga in še kaj bi se našlo.


celzija positiva
celzija 2
celzija 3

O PROJEKTU

Spletna stran in spletna trgovina podjetja Celzija Ljubljana sta narejeni s tehnologijo WordPress in WooCommerce. WordPress je odprtokodni sistem, ki se uporablja kot orodje za postavitev in urejanje spletne strani. Gre za tako imenovani CMS (angl. Content Management System), kar bi v slovenščino lahko prevedli kot sistem za urejanje vsebin.

WordPress je na samem začetku služil kot sistem za postavitev in urejanje bloga. Verjetno se še spomnite časov, ko blogov praktično ni bilo, nato pa so se kar naenkrat začeli vse hitreje pojavljati. V tistem času je bil WordPress v pomoč številnim blogerjem, saj je večina blogov temeljila na njem. To velja še danes. Vendar pa je danes WordPress mnogo več kot le CMS za bloge, saj na njem temeljijo tudi mnoge profesionalne spletne strani, tako poslovne kot osebne.

Z WordPressom vam lahko izredno hitro postavimo enostavno spletno stran.  Na spletnih tržnicah kot je npr. Themeforest, si izberete le predlogo (angl. template), ki najbolj ustreza vašemu stilu, vsebini ali poslu. Poleg predloge pa vam lahko namestimo tudi poljubno število vtičnikov (angl. plugin), ki poskrbijo za dodatne funkcionalnosti (rezervacija mize, živa kamera, google mapa …).


ZAČNIMO PROJEKT