fbpxSPLETNA STRAN

IN SPLETNA TRGOVINA PONVICA

 

SPLETNA STRAN IN SPLETNA TRGOVINA

Ogled projekta

NEKAJ OSTRANKI


Gostilna Ponvica je prisrčna restavracija na obrobju Ljubljane.

Usmerjeni so v kakovostne surovine, kjer s pravimi postopki dosežejo najboljši okus, ki nam ga jed lahko ponudi.

Predani so gastronomiji in poreklu surovine, ki jih pripravljajo, da vam lahko ponudijo najboljše kar znajo.

Priporočamo 🙂


ponvica positiva 1
ponvica positiva 2
ponivca positiva 3

O PROJEKTU

Spletna stran in spletna trgovina gostilne Ponvica sta narejeni s tehnologijo WordPress. WordPress je odprtokodni sistem, ki se uporablja kot orodje za postavitev in urejanje spletne strani. Gre za tako imenovani CMS (angl. Content Management System), kar bi v slovenščino lahko prevedli kot sistem za urejanje vsebin.

WordPress je na samem začetku služil kot sistem za postavitev in urejanje bloga. Verjetno se še spomnite časov, ko blogov praktično ni bilo, nato pa so se kar naenkrat začeli vse hitreje pojavljati. V tistem času je bil WordPress v pomoč številnim blogerjem, saj je večina blogov temeljila na njem. To velja še danes. Vendar pa je danes WordPress mnogo več kot le CMS za bloge, saj na njem temeljijo tudi mnoge profesionalne spletne strani, tako poslovne kot osebne.

Z WordPressom vam lahko izredno hitro postavimo enostavno spletno stran.  Na spletnih tržnicah kot je npr. Themeforest, si izberete le predlogo (angl. template), ki najbolj ustreza vašemu stilu, vsebini ali poslu. Poleg predloge pa vam lahko namestimo tudi poljubno število vtičnikov (angl. plugin), ki poskrbijo za dodatne funkcionalnosti (rezervacija mize, živa kamera, google mapa …).

Vabljeni torej ogledu spletne strani in trgovine gostilne Ponvica, še bolj pa vam priporočamo obisk, kjer vas bodo razvajali z izbranimi okusi ter ponudbo.


ZAČNIMO PROJEKT