fbpxSPLETNA STRAN IN TRGOVINA VALENS

SPLETNA STRAN IN TRGOVINA

Ogled projekta

NEKAJ OSTRANKI


Podjetje Valens je svetovno priznan proizvajalec najboljšega koencima Q10 in inovativnih prehranskih dopolnil, ki ponujajo odgovor na izzive sodobnega načina življenja. Njihova ekipa vrhunskih strokovnjakov s področja medicine, nutricionistike in biologije nenehno spremlja svetovne trende in skrbi za razvoj novih izdelkov.

Valens je najbolj poznan po surovini Q10Vital® – najboljši obliki koencima Q10 na svetu, kar so dokazale različne neodvisne klinične študije. V svojih izdelkih jo uporabljajo številni priznani proizvajalci hrane, pijače in prehranskih dopolnil. V Sloveniji pa jih potrošniki poznajo predvsem po izdelkih Quvital®, vrhunskem kolagenu ter priročnih in okusnih ustnih pršilih, ki vsebujejo inovativne kombinacije vitaminov in mineralov za vse generacije.

Tako razvoj kot proizvodnja izdelkov potekata v Sloveniji, po najvišjih standardih kakovosti na področju prehranskih dopolnil. Podjetje se kot edino v Sloveniji ponaša s certifikatoma GMP in IFS, ki zagotavljata sledljivost surovin na vsakem koraku, skladnost z navedbami pri označevanju in oglaševanju ter varnost za uživanje. Za vodenje kakovosti imajo vzpostavljen standard ISO 9001:2015, ki med drugim omogoča nenehno izboljševanje in doseganje zastavljenih ciljev.

Več o njihovi zgodovini, pa si preberite na njihovi spletni strani/trgovini.


valens-referenca -positiva-rešitve
valens-referenca -positiva-rešitve-2
valens-referenca -positiva-rešitve-3

O PROJEKTU

Spletna stran in spletna trgovina podjetja Valens Int d.o.o.  sta narejeni s tehnologijo WordPress in WooCommerce. WordPress je odprtokodni sistem, ki se uporablja kot orodje za postavitev in urejanje spletne strani. Gre za tako imenovani CMS (angl. Content Management System), kar bi v slovenščino lahko prevedli kot sistem za urejanje vsebin.

WordPress je na samem začetku služil kot sistem za postavitev in urejanje bloga. Verjetno se še spomnite časov, ko blogov praktično ni bilo, nato pa so se kar naenkrat začeli vse hitreje pojavljati.

V tistem času je bil WordPress v pomoč številnim blogerjem, saj je večina blogov temeljila na njem. To velja še danes. Vendar pa je danes WordPress mnogo več kot le CMS za bloge, saj na njem temeljijo tudi mnoge profesionalne spletne strani, tako poslovne kot osebne.

WooCommerce je brezplačen vtičnik za WordPress, ki omogoča enostavno ustvarjanje in upravljanje spletnih trgovin. S tem orodjem lahko hitro pretvorite svojo WordPress spletno stran v funkcionalno in prilagodljivo platformo za prodajo izdelkov ali storitev, omogoča pa tudi upravljanje zalog, sledenje naročil in integracijo različnih plačilnih metod.

Design strani in spletne trgovine je narejen povsem po željah naročnika. Rešitev pa se ponaša tudi s programom zvestobe (loyalty program) in rešitvijo za partnersko trženje (affiliate marketing).

Vabljeni torej k ogledu spletne strani in trgovine Valens, ter k nakupovanju njihovih odličnih produktov za zdrav življenjski slog.


ZAČNIMO PROJEKT