fbpxSPLETNA STRAN JAMIESON VITAMINS

MAGENTO 2 SPLETNA STRAN

Ogled Projketa

NEKAJ OSTRANKI


Družba CARSO pharm d.o.o. je uveljavljena na področju zastopanja inovativnih mednarodnih farmacevtskih podjetij in proizvajalcev medicinskih izdelkov, zdravil brez recepta ter medicinskih pripomočkov.

Njihovo poslanstvo je, da skozi razumevanje potreb kupcev in partnerjev zagotavljajo podporo v vseh fazah življenjskega cikla izdelka in s pomočjo lokalnega strokovnega znanja ohranjajo položaj dinamične in inovativne družbe ter tako vsakodnevno prispevajo k optimizaciji finančnih in človeških virov v zdravstvu ter k zdravju in dobremu počutju ljudi.

Njihova vizija je postati prva izbira farmacevtskih družb, ki želijo širiti svoje poslovanje v regiji jugovzhodne Evrope in obenem iščejo partnerja, ki zagotavlja celoten obseg storitev. To dosegajo s strokovnimi in izkušenimi sodelavci, stalnim izobraževanjem, popolno transparentnostjo kot tudi z visokimi etičnimi in moralnimi standardi, uveljavljenimi v industriji.

Z vizijo in poslanstvom podpirajo njihovo obljubo zagotavljanja učinkovitih in kakovostnih farmacevtskih izdelkov na slovenskem trgu. Repertoar blagovnih znamk stalno dopolnjujejo ter Vam tako ponujajo kar najširšo skupino izdelkov za pomoč pri lajšanju zdravstvenih tegob ter tako prispevajo k ohranjanju zdravja in dobrega počutja.


Jamieson Vitamins Positiva rešitve d.o.o.
Jamieson Vitamins Positiva rešitve d.o.o. 2
Jamieson Vitamins Positiva rešitve d.o.o. 3

O PROJEKTU

Za našega dolgoletnega naročnika podjetje Carso smo izdelali predstavitvene spletne strani za produkte Jamieson Vitamins na Magento 2 platformi. Strani so namenjene za hrvaški in slovenski trg.

Magento 2 je trenutno najbolj prilagodljiva e-trgovinska platforma. Je prava mojstrovina, saj tehničnim zanesenjakom ponuja neskončno možnosti. Magento podpira več valut, več davčnih stopenj, produktne skupine, skupine kupcev … Ima enostavno integracijo z različnimi plačilnimi sistemi kot je npr. PayPal.

Magento trgovine izgledajo profesionalno in dobro organizirane. Platforma ponuja največ funkcionalnosti in opcij, da si z njimi zgradite najbolj optimalno spletno trgovino. V ponudbo je vključeno praktično vse od promocij, do privatnih prodaj, segmentacije kupcev …

Magento pa se lahko uporablja tudi za izgradnjo privlačnih spletnih strani, kot je vidno tudi na našem projektu.

Design strani je zasnovan popolnoma po željah naročnika.


ZAČNIMO PROJEKT