fbpxSPLETNA STRAN JELEN.SI

SPLETNA STRAN

Ogled projekta

NEKAJ OSTRANKI


V podjetju Jelen Mengeš so 1989 pričeli s svojo dejavnostjo na področju hidravličnih cevi. Po razpadu Jugoslavije in njenega skupnega trga so dodali izdelovanje priključnih cevi za štedilnike, butanske postaje, plinska sevala i.t.d.

Usmerili so se na proizvode, ki so se uvažali. Tako so kmalu pričeli s proizvodnjo prehodnih kosov PE-JE potrebnih pri PE plinovodih. Iz tega so nastali tudi različni hišni plinski priključki zunaj ali znotraj objektov priključenih na plin. Izdelali so pipo s termovarovalom, z dialektičnim – izolacijskim kosom i.t.d.. Uveljavili so se in uspešno nadomeščamo razne armature za plin iz uvoza. Njihovi proizvodi so kvalitetnejši in cenejši od uvoženih. V podjetju je trenutno 20 zaposlenih, z njimi pa sodeluje vrsta domačih kooperantov.


jelen.si positiva rešitve d.o.o. 1
jelen.si positiva rešitve d.o.o. 2
jelen.si positiva rešitve d.o.o. 3

O PROJEKTU

Spletna stran podjetja Jelen Mengeš je narejena z WordPressom. WordPress je odprtokodni sistem, ki se uporablja kot orodje za postavitev in urejanje spletne strani. Gre za tako imenovani CMS (angl. Content Management System), kar bi v slovenščino lahko prevedli kot sistem za urejanje vsebin.

WordPress je na samem začetku služil kot sistem za postavitev in urejanje bloga. Verjetno se še spomnite časov, ko blogov praktično ni bilo, nato pa so se kar naenkrat začeli vse hitreje pojavljati. V tistem času je bil WordPress v pomoč številnim blogerjem, saj je večina blogov temeljila na njem. To velja še danes. Vendar pa je danes WordPress mnogo več kot le CMS za bloge, saj na njem temeljijo tudi mnoge profesionalne spletne strani, tako poslovne kot osebne.

Z WordPressom vam lahko izredno hitro postavimo enostavno spletno stran.  Na spletnih tržnicah kot je npr. Themeforest, si le izberete predlogo (angl. template), ki najbolj ustreza vašemu stilu, vsebini ali poslu. Poleg predloge pa vam lahko namestimo tudi poljubno število vtičnikov (angl. plugin), ki poskrbijo za dodatne funkcionalnosti (rezervacija mize, živa kamera, google mapa …).

Vabljeni torej k ogledu spletne strani podjetja Jelen Mengeš.


ZAČNIMO PROJEKT