fbpx 

SPLETNA STRAN PODJETJA PRO-NASA D.O.O.

 

SPLETNA STRAN

Ogled projekta

NEKAJ OSTRANKI


PRO-NASA d.o.o. pravi:

“Spajamo trdnost in eleganco. Izdelujemo kovinske izdelke za industrijske in osebne namene. Naša paleta storitev vključuje kovinske ograje, dvoriščna vrata, nadstreške, pergole, stopnišča in več vrst obdelave kovin za dom ali industrijsko uporabo.”

Njihova ekipa na prvo mesto postavlja kakovost izvedbe in zadovoljstvo naročnika. Tako že več let na željo naročnika izpeljejo celoten proces, od projektiranja do montaže končne konstrukcije.

Poleg projektiranja ponujajo tudi statične izračune in simulacije obremenitev jeklenih konstrukcij.

V kolikor potrebujete njihove storitve so vam na voljo za posvet vse dni v tednu.


pro-nasa-positiva 3
pro-nasa-positiva 2
pro-nasa-positiva 1

O PROJEKTU

Spletni stran PRO-NASA je narejena na tehnologijah WordPress in WooCommerce. WordPress je odprtokodni sistem, ki se uporablja kot orodje za postavitev in urejanje spletne strani. Gre za tako imenovani CMS (angl. Content Management System), kar bi v slovenščino lahko prevedli kot sistem za urejanje vsebin.

WordPress je na samem začetku služil kot sistem za postavitev in urejanje bloga. Verjetno se še spomnite časov, ko blogov praktično ni bilo, nato pa so se kar naenkrat začeli vse hitreje pojavljati. V tistem času je bil WordPress v pomoč številnim blogerjem, saj je večina blogov temeljila na njem. To velja še danes. Vendar pa je danes WordPress mnogo več kot le CMS za bloge, saj na njem temeljijo tudi mnoge profesionalne spletne strani, tako poslovne kot osebne.

Z WordPressom vam lahko izredno hitro postavimo enostavno spletno stran.  Na spletnih tržnicah kot je npr. Themeforest, si izberete le predlogo (angl. template), ki najbolj ustreza vašemu stilu, vsebini ali poslu. Poleg predloge pa vam lahko namestimo tudi poljubno število vtičnikov (angl. plugin), ki poskrbijo za dodatne funkcionalnosti (rezervacija mize, živa kamera, google mapa …).

Torej, če potrebujete ograjo, nadstrešek ali morda še kaj več, se obrnite na PRO-NASo 🙂


ZAČNIMO PROJEKT