fbpxSPLETNA STRAN, SPLETNA TRGOVINA IN PORTAL ZA PARTNERJE INTERMAK

 

DIGITALNA TRANSFORMACIJA PODJETJA

Ogled projekta

NEKAJ OSTRANKI


Podjetje Inter mak d.o.o. je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1993. Sprva je bilo podjetje omejeno le na uvoz in prodajo tovornih vozil, v letu 2000 pa so razširili dejavnost tudi na storitev opravljanja prevozov doma in v tujini. Vseskozi so jih spremljali številni izzivi, tako konkurenči kakor tudi razvojni, zato so danes močnejši, odločnejši in še bolj prepričani, da delajo dobro. Danes podjetje pokriva več dejavnosti in sicer:

  • Področje transporta in logistike (organizacija in izvajanja prevozov v mednarodno cestnem prometu).
  • Gostinsko turistična dejavnost (v lasti in upravljanju gostinski lokal v Podčetrtku ter oddajanje lastniških nepremičnin).
  • Področje trgovine (prodaja in popravilo rabljenih tovornih vozil, gradbenih strojev).
  • Avtopralnica.


intermak positiva 1
intermak positiva 2
intermak positiva 3

O PROJEKTU

Spletna stran in spletna trgovina podjetja Intermak sta narejeni s tehnologijo WordPress. WordPress je odprtokodni sistem, ki se uporablja kot orodje za postavitev in urejanje spletne strani. Gre za tako imenovani CMS (angl. Content Management System), kar bi v slovenščino lahko prevedli kot sistem za urejanje vsebin.

WordPress je na samem začetku služil kot sistem za postavitev in urejanje bloga. Verjetno se še spomnite časov, ko blogov praktično ni bilo, nato pa so se kar naenkrat začeli vse hitreje pojavljati. V tistem času je bil WordPress v pomoč številnim blogerjem, saj je večina blogov temeljila na njem. To velja še danes. Vendar pa je danes WordPress mnogo več kot le CMS za bloge, saj na njem temeljijo tudi mnoge profesionalne spletne strani, tako poslovne kot osebne.

Z WordPressom vam lahko izredno hitro postavimo enostavno spletno stran.  Na spletnih tržnicah kot je npr. Themeforest, si izberete le predlogo (angl. template), ki najbolj ustreza vašemu stilu, vsebini ali poslu. Poleg predloge pa vam lahko namestimo tudi poljubno število vtičnikov (angl. plugin), ki poskrbijo za dodatne funkcionalnosti (rezervacija mize, živa kamera, google mapa …).

Portal podjetja Intermak je narejen s frameworkom Lravel. Portal podjetju omogoča digitalizacijo poslovanje in poenostavitev poslovnih procesov.

Podjetju Intermak, njihovim strankam in prevoznikom portal omogoča:

  • organizacijo prevozov,
  • pregled prevoznih nalogov,
  • pregled pripadajoče dokumentacije,
  • in še mnogo več.

Portal je zaprt za splošno javnost.


ZAČNIMO PROJEKT