fbpxSPLETNA STRAN

STEKLARSTVO KRESAL

 

SPLETNA STRAN

Ogled projekta

NEKAJ OSTRANKI


Steklarstvo Kresal je družinsko podjetje s 30 letno tradicijo, ki se ukvarja s predelavo ravnega stekla. Profesionalna ekipa strokovnjakov z različnih področjih, ki poskrbi za opremljanje tako stanovanjskih kot tudi poslovnih prostorov, pripravljena na zahtevna steklarska dela.


steklarstvo kresal 1
steklarstvo kresal positiva 2
steklarstvo kresal positiva 3

O PROJEKTU

Spletna stran steklarstva Kresal je narejena s tehnologijo WordPress. WordPress je odprtokodni sistem, ki se uporablja kot orodje za postavitev in urejanje spletne strani. Gre za tako imenovani CMS (angl. Content Management System), kar bi v slovenščino lahko prevedli kot sistem za urejanje vsebin.

WordPress je na samem začetku služil kot sistem za postavitev in urejanje bloga. Verjetno se še spomnite časov, ko blogov praktično ni bilo, nato pa so se kar naenkrat začeli vse hitreje pojavljati. V tistem času je bil WordPress v pomoč številnim blogerjem, saj je večina blogov temeljila na njem. To velja še danes. Vendar pa je danes WordPress mnogo več kot le CMS za bloge, saj na njem temeljijo tudi mnoge profesionalne spletne strani, tako poslovne kot osebne.

Z WordPressom vam lahko izredno hitro postavimo enostavno spletno stran.  Na spletnih tržnicah kot je npr. Themeforest, si izberete le predlogo (angl. template), ki najbolj ustreza vašemu stilu, vsebini ali poslu. Poleg predloge pa vam lahko namestimo tudi poljubno število vtičnikov (angl. plugin), ki poskrbijo za dodatne funkcionalnosti (rezervacija mize, živa kamera, google mapa …).

Vabljeni torej ogledu spletne strani steklarstva Kresal.


ZAČNIMO PROJEKT