fbpxSPLETNA STRAN VRHOVNEGA DRŽAVNEGA TOŽILSTVA

SPLETNA STRAN

Ogled Projketa

NEKAJ OSTRANKI


Vrhovno državno tožilstvo Republike Slovenije, ki ga vodi generalni državni tožilec, je na vrhu organizacije državnega tožilstva. Organizirano je v oddelke: Kazenski oddelek, Oddelek za civilne in upravne zadeve, Oddelek za izobraževanje in strokovni nadzor, Oddelek za organizacijo in razvoj upravljanja. Pri Vrhovnem državnem tožilstvu Republike Slovenije deluje kot notranja organizacijska enota Strokovno-informacijski center.

Vrhovno državno tožilstvo, ki ima sedež v Ljubljani, deluje za celotno območje Republike Slovenije. Na njem opravljajo svojo funkcijo vrhovni državni tožilci, ki pretežno izvajajo svoja zakonska pooblastila pred Vrhovnim sodiščem RS, čeprav lahko izvršujejo svoje pristojnosti  tudi pred nižjimi, torej višjimi, okrožnimi in okrajnimi sodišči. Na Vrhovnem državnem tožilstvu se opravljajo tudi usklajevalne in izobraževalne dejavnosti nad okrožnimi državnimi tožilstvi in nad Specializiranim državnim tožilstvom RS. Za opravljanje zahtevnih strokovnih nalog so lahko na Vrhovno državno tožilstvo razporejeni tudi višji, okrožni in okrajni državni tožilci.


drzavno tozilstvo positiva rešitve d.o.o.
drzavno tozilstvo positiva rešitve d.o.o. 2
drzavno tozilstvo positiva rešitve d.o.o. 3

O PROJEKTU

Za Vrhovno tožilstvo RS smo izdelali privlačno responsive spletno stran s Contao CMS. 

Contao je zmogljiv odprtokodni CMS, ki omogoča ustvarjanje profesionalnih spletnih mest in razširljivih spletnih aplikacij.

S Contao je bilo zgrajenih že več kot 175.000 spletnih mest, od ciljnih strani do portalov in spletnih trgovin. Uporabniki še posebej cenijo, da je Contao kljub številnim možnostim še vedno enostaven za učenje in intuitiven za uporabo.

Spletna stran Vrhovnega državnega tožilstva je več-jezična in ima visoko stopnjo varnosti.

Stran je SEO friendly (Contao je tak že v svoji osnovi – out of the box) in je prilagojena invalidom (slepi in gluhonemi).

V svoji esenci je spletna stran tožilstva tipična predstavitvena stran.

S tožilstvom vam želimo čim manj opravka:), vseeno pa vas vabimo k ogledu njihove spletne strani.

 


ZAČNIMO PROJEKT