fbpxSPLETNA TRGOVINA NANNI

MAGENTO 2 SPLETNA TRGOVINA

Ogled Projketa

NEKAJ OSTRANKI


Domača pražarna in čajarna Opara d.o.o. kavne navdušence v Sloveniji že več kot 25 let navdušuje s kavami iz izbranih plantaž po svetu. Njihova strast je priprava edinstvenih espresso kavnih mešanic, kjer združijo karakterje in odlične lastnosti najboljših kav iz celega sveta. Če združiš najboljše, dobiš najboljše, zato je njihov glavni poudarek na ponovljivi kakovosti, kar jim omogoča tudi sodoben in avtomatiziran proizvodni proces.


Nanni magento 2 spletna trgovina Positiva rešitve
Nanni magento 2 spletna trgovina Positiva rešitve (2)
Nanni magento 2 spletna trgovina Positiva rešitve

O PROJEKTU

Za naročnika smo izdelali spletno trgovino na Magento 2 platformi. Magento 2 je trenutno najbolj prilagodljiva e-trgovinska platforma. Je prava mojstrovina, saj tehničnim zanesenjakom ponuja neskončno možnosti. Magento podpira več valut, več davčnih stopenj, produktne skupine, skupine kupcev … Ima enostavno integracijo z različnimi plačilnimi sistemi kot je npr. PayPal.

Magento trgovine izgledajo profesionalno in dobro organizirane. Platforma ponuja največ funkcionalnosti in opcij, da si z njimi zgradite najbolj optimalno spletno trgovino. V ponudbo je vključeno praktično vse od promocij, do privatnih prodaj, segmentacije kupcev …

Design trgovine je zasnovan popolnoma po željah naročnika.

Vabljeni torej k ogledu in nakupovanju na njihovi spletni trgovini. Okusite najboljše kave in čaje sveta.

V kolikor pa vas zanima še kaj več o spletnih trgovinah, si preberite našo primerjavo treh najbolj popularnih platform ta hip (Magento, Shopify, WooCommerce).


ZAČNIMO PROJEKT