fbpxSPLETNE STRANI

SKUPINE AKTIVA

 

SPLETNE STRANI

Ogled projekta

NEKAJ OSTRANKI


Skupina Aktiva je skupina podjetji, ki v celoto povezuje različne storitvene dejavnosti.

Skupino Aktiva sestavljajo podjetja, ki se ukvarjajo z varovanjem ljudi in premoženja ter s čiščenjem, upravljanjem in vzdrževanjem objektov. Med njimi so uspešna in uveljavljena podjetja, ki so s tradicijo delovanja utrdila svoj položaj na trgu, pa tudi nova podjetja, ki odražajo strateške usmeritve skupine v prihodnje.

Usmerjeni so v razvoj vrhunskih storitev na področju podpornih dejavnosti, saj želijo svojim partnerjem ponuditi popolno paleto storitev. Spodbujajo učinkovitost in moč sodelovanja skozi sinergijo združitve znanja, izkušenj in idej.


aktiva positiva rešitve d.o.o.
aktiva positiva rešitve d.o.o. 2
aktiva positiva rešitve d.o.o. 3

O PROJEKTU

Za našega naročnika skupino Aktiva  smo izdelali več spletnih strani, ki so namenjen njihovim dejavnostim in predstavitvi let teh:

Strani so narejene z WordPressom, po sistemu multisite in multilanguage (iz ene konzole se ureja vse strani in vse jezikovne različice).

WordPress je odprtokodni sistem, ki se uporablja kot orodje za postavitev in urejanje spletne strani. Gre za tako imenovani CMS (angl. Content Management System), kar bi v slovenščino lahko prevedli kot sistem za urejanje vsebin.

WordPress je na samem začetku služil kot sistem za postavitev in urejanje bloga. Verjetno se še spomnite časov, ko blogov praktično ni bilo, nato pa so se kar naenkrat začeli vse hitreje pojavljati. V tistem času je bil WordPress v pomoč številnim blogerjem, saj je večina blogov temeljila na njem. To velja še danes. Vendar pa je danes WordPress mnogo več kot le CMS za bloge, saj na njem temeljijo tudi mnoge profesionalne spletne strani, tako poslovne kot osebne.

Z WordPressom vam lahko izredno hitro postavimo enostavno spletno stran.  Na spletnih tržnicah kot je npr. Themeforest, si izberete le predlogo (angl. template), ki najbolj ustreza vašemu stilu, vsebini ali poslu. Poleg predloge pa vam lahko namestimo tudi poljubno število vtičnikov (angl. plugin), ki poskrbijo za dodatne funkcionalnosti (rezervacija mize, živa kamera, google mapa …).

Vabljeni torej k ogledu spletnih strani skupine Aktive.


ZAČNIMO PROJEKT