fbpxSPLETNI PORTAL IN SPLETNA TRGOVINA ZLATI KAMEN

WORDPRESS PORTAL IN WOOCOMMERCE SPLETNA TRGOVINA

Ogled Projketa

NEKAJ OSTRANKI


Zlati kamen je blagovna znamka v lasti podjetij SBR d.o.o. in Planet GV d.o.o..

Projekt Zlati kamen pripravlja multidisciplinarna skupina sedmih strokovnjakov iz različnih podjetij in ustanov. Metodologijo za izbor najboljše občine pripravlja raziskovalni konzorcij, ki združuje strokovnjake s slovenskih univerz.

O projektu Zlati kamen

Zlati kamen je sistem za spodbujanje in spremljanje razvoja na ravni lokalne samouprave. Zlati kamen meri na tisto, čemur so lokalne skupnosti namenjene: zagotavljanju pogojev za dobro življenje.

Kaj sistem Zlati kamen vključuje?

Zlati kamen vključuje tri med seboj povezana področja aktivnosti:

ISSO – Informacijski sistem slovenskih občin –  vključuje bazo podatkov z vsemi ključnimi razvojnimi kazalniki za slovenske občine in jo nadgrajuje z vrsto analitičnih orodij.

Medijski splet Zlati kamen je namenjen prenosu dobrih praks in glavnih informacij, pomembnih za razvoj na lokalni ravni. Vključuje konferenco, spletni portal, revijo in elektronski bilten.

Nagrada Zlati kamen je glavno orodje za spodbujanje dobrega razvoja. Enkrat letno jo podelimo razvojno najbolj prodorni občini. Podelitev poteka na konferenci Zlati kamen.

Komu je projekt namenjen?

Zlati kamen je v ožjem smislu namenjen lokalnim politikom in strokovnjakom, ki delujejo v lokalni upravi. V širšem smislu meri na vsakega državljana – želi ga osveščati o dobri lokalni samoupravi in ga tako razvijati v zahtevnega, kritičnega volilca.

Kdo projekt vodi in pripravlja?

Zlati kamen je skupni projekt dveh podjetij: podjetje SBR skrbi za vsebinski, Planet GV pa za organizacijski in poslovni razvoj. Pri vsebinskem razvoju in pri izbiri razvojno najbolj prodorne občine sodelujemo s Strokovnim svetom Zlatega kamna, neodvisnim telesom, v katerega so vključeni strokovnjaki s treh slovenskih univerz in iz prakse.


ZK
zk 2
zk3

O PROJEKTU

Za naročnika smo izdelali spletno trgovino in spletni portal na WordPress oz. WooCommerce platformi.

WooCommerce poganja že preko 28% vseh spletnih trgovin, je razširljiva in prilagodljiva odprtokodna rešitev, ki ima vse osnovne funkcije potrebne za spletno trgovino. Ponuja npr. več produktnih tipov, nastavitve dostave, vodenje zaloge, kupone, različne plačilne metode …

Poleg tega je WooCommerce razširljiv tudi z lastnimi in WordPress dodatki ter temami. Sama platforma WooCommerca ponuja več kot 350 razširitev, dodatkov in tem. WooCommerce je v lasti vsem dobro poznanega WordPressa.

WooCommerce je enostaven za uporabo in izredno primeren za “hitre” postavitve osnovnih nezahtevnih spletnih trgovin.

WordPress pa je izjemno enostaven za postavitev spletnih strani in portalov vseh vrst.

Odlična kombinacija torej.

Vabljeni k ogledu portala in trgovine Zlati kamen.


ZAČNIMO PROJEKT