fbpxTEM MODUL MANAGER

SPLETNA POSLOVNA REŠITEV

Ogled projekta

NEKAJ O STRANKI


Vodilni slovenski proizvajalec električnih stikal in vtičnic TEM Čatež d. d. svojim uporabnikom že več kot 40 let ponujamo preprosto prilagodljive, tehnološko inovativne in estetsko dovršene izdelke, ki uravnavajo počutje in razpoloženje v različnih bivalnih in delovnih okoljih.

Pri svojem delovanju jih vodijo temeljne vrednote poštenost, odprtost, medsebojno zaupanje in sodelovanje.
Partnerjem zagotavljajo pozitivno in enostavno izkušnjo s podjetjem in njihovimi izdelki, hkrati pa s preprosto vgradnjo in uporabo izdelkov in širokim izborom barv in materialov zadovoljimo še tako zahtevne želje vsakega uporabnika in prostora. Vsem vključenim v vsakdanje delovne procese zagotavljajo odprt in transparenten partnerski odnos, zato se trudijo svojim uporabnikom ponuditi dobro uporabniško izkušnjo.


tem-modul-manager-positiva-rešitve-d.o.o.
tem-modul-manager-positiva-rešitve-d.o.o.-2
tem-modul-manager-positiva-rešitve-d.o.o.-3

O PROJEKTU

Za naročnika podjetje Tem Čatež smo z lastnim Positiva CMS naredili spletni konfigurator vtičnic in stikal TEM Čatež iz programa MODUL. Projekt je bil zanimiv predvsem zaradi kompleksne UI/UX ter poslovne logike.

Načrtovanje je bilo zahtevno, a je naročnik s končnim rezultatom več kot zadovoljen saj, s aplikacijo TEM Modul Manager izbira stikal in vtičnic še nikoli ni bila tako zabavna, enostavna in udobna. Sedaj si lahko uporabnik iz domačega naslonjača z uporabo konfiguratorja MODUL MANAGER oblikuje in sestavite modularna stikala in vtičnice Modul po svojem okusu in željah.

Uporabnik lahko izbira med dekorativnimi okvirji 3 oblikovnih linij Line, Soft in PURE ter iz široke in bogate palete barv, vzorcev in oblik. Svoja stikala in vtičnice lahko tako preprosto prilagodi svojemu pohištvu, barvi sten in prostoru.

Vabljeni torej k ogledu in preizkusu Tem konfigiratorja.


ZAČNIMO PROJEKT