fbpxBlog

Izkoristite vavčerje za digitalni marketing

Izkoristite vavčerje za digitalni marketing

Slovenski podjetniški sklad je pred časom ponovno odprl Vavčerje za digitalni marketing, s katerimi lahko skupno pridobite kar do 8.500 EUR.

Namen vavčerja je spodbuditi MSP (mirko, mala in srednje velika podjetja) k uvajanju digitalnega marketinga za povečanje konkurenčnosti, dodane vrednosti in prihodkov MSP s sofinanciranjem upravičenih stroškov, ki vključujejo:

  • nove spletne strani + testiranje = 500 – 1.500 EUR
  • nove mobilne aplikacije + testiranje = 500 – 2.000 EUR
  • lastne spletne trgovine = 500 – 2.500 EUR
  • lastne rezervacijske platforme = 500 – 2.500 EUR

Več o razpisu si lahko preberete na tej povezavi. V kolikor pa potrebujete kakršnokoli pomoč, se lahko obrnete na nas in z veseljem se vam posvetimo.

Dva izmed projektov, ki smo jih v preteklosti izvedli preko vavčerjev:
Spletna trgovina Nanni

Domača pražarna in čajarna Opara d.o.o. kavne navdušence v Sloveniji že več kot 25 let navdušuje s kavami iz izbranih plantaž po svetu. Njihova strast je priprava edinstvenih espresso kavnih mešanic, kjer združijo karakterje in odlične lastnosti najboljših kav iz celega sveta.

Spletna trgovina M-tek

Podjetje M-Tek je bilo ustanovljeno z namenom prodaje kakovostne računalniške opreme in komponent na slovenskem trgu, kjer bodo z izkušnjami vedno našli za vas najbolj optimalno rešitev.


Luka Žvar

Project manager at Positiva d.o.o.Začnimo
vaš projekt


Vsaki stranki se posvetimo 100 odstotno. Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli najbolj optimalno rešitev za vaš posel, skupaj bomo ustvarili nekaj čudovitega.


ZAČNIMO PROJEKT
ZAČNIMO PROJEKT